29 °

max 31 ° / min 20 °

Petak

07.08.

31° / 20°

Subota

08.08.

32° / 22°

Nedjelja

09.08.

34° / 24°

Ponedjeljak

10.08.

34° / 22°

Utorak

11.08.

34° / 22°

Srijeda

12.08.

33° / 23°

Četvrtak

13.08.

33° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP: Milutin Leković ubijen na dužnosti

Hronika

Comments 0

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

UP: Milutin Leković ubijen na dužnosti

Policijski službenik Milutin Leković (41) koji je zadobio povrede od vatrenog oružja preminuo je u Specijalnoj bolnici u Risnu od posljedica ranjavanja, saopšteno je večeras iz Uprave policije. 

"M.L. je smrtno stradao na dužnosti. Službenici Uprave policije su efikasno reagovali, locirali i uhapsili tri lica osumnjičena da su povezana sa ovim krivičnim djelom, od koji je jedan kako se sumnja lišio života našeg kolegu.

Danas oko 14,45 časova u ulici Sava Ilića u Igalu, prilikom privođenja tri lica koja nijesu kod sebe imala lična dokumenta, jedno od lica iz svog pištolja je ispalilo hitac u policijskog službenika M.L.

Napadači, dvije muške i jedna ženska osoba su se nakon napada dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu", navode iz policije. 

Za napadačima je odmah organizovana potjera i uspostavljena blokada grada kao i šireg pograničnog pojasa prema  Hrvatskoj.

"Osumnjičena lica su locirana na području Sutorine oko 17 sati i uhapšena. 

Jedan od njih, prilikom hapšenja, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi.

Tada je došlo do razmjene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani.

Policija raspolaže podacima o mogućem identitetu osumnjičenih lica a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama. Policija zahvaljuje svim građanima Herceg Novog koji su svojim pozivima davali blagovremene i tačne informacije o napadačima i njihovom pravcu bjekstava.

Uprava policije izražava ogorčenost zbog tragične smrti našeg kolege i sa pažnjom će pratiti dalji tok razvoj događaja u krivičnom procesuiranju osumnjičenih lica", navode iz UP. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR