12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zaplijenjeno 25 kilograma marihuane; uhapšen osumnjičeni

Hronika

Comments 0

Zaplijenjeno 25 kilograma marihuane; uhapšen osumnjičeni

Autor: Antena M

  • Viber

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su zajedno sa službenicima Regionalnog Centra bezbjednosti „Sjever" zaplijenili 25 kilograma opojne droge marihuna i na taj način presjekli lanac krijumčarenja narkotika iz Crne Gore prema zemljama regiona.

Pripadnici policije su juče u Beranama kontrolom lica A.S. (46) iz Berana, koji je upravljao vozilom marke „BMW” bjelopoljskih registarskih oznaka, pronašli oko 44 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, saopšteno je iz policije.

"Uzimajući u obzir pronađenu količinu opojne droge i činjenicu da je vozač vozilom upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci pripadnici policije su izvršili detaljan pregled vozila, te su u specijalno izgrađenom spremištu tzv. bunkeru koji se nalazio ispod prednjih sjedišta vozila pronašli i oduzeli 23 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine oko 25 kilograma", ističe se u saopštenju.

O preduzetim mjerama i radnjama upoznat je državni tužilac u Višem državnom tužillaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se A.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Službenici Uprave policije će, kako poručuju, nastaviti i u narednom periodu sprovođenje intenzivnih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja zloupotrebe svih vrsta narkotika, sa primarnim fokusom na sprečavanje krijumčarenja opojnih droga i prekograničnog kriminala.

Tokom januara službenici Uprave policije su u više odvojenih aktivnosti zaplijenili ukupno oko 241 kilogram različtih opojnih droga i 3.240 komada tableta sa liste opojata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR