Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Perović na saslušanju u SDT-u, stigao i Šuković

Hronika

Comments 2

Perović na saslušanju u SDT-u, stigao i Šuković

Autor: Antena M

  • Viber

U toku je saslušanje direktorice Agencije za sprečavanje korupcije Jelene Perović u SDT-u, koja je juče uhapšena po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva. 

Kako javlja naš reporter ispred SDT-a, oko 11 sati i 20 minuta stigao je i šef SPO Predrag Šuković.

Perović, koja je u srijedu uhapšena u prostorijama Agencije, sinoć nije saslušana u Specijalnom državnom tužilaštvu, zato što nije bilo slobodnih termina.

Podsjetimo, direktoricu ASK-a službenici Specijalnog policijskog odjeljenja lišili su slobode "zbog osnova sumnje da je, tokom prošle i do aprila ove godine, učinila produženo krivično djelo zloupotreba službenog položaja”, saopštio je državni tužilac i portparol SDT-a Vukas Radonjić.

“Policija vrši pretresanje i njenog stana i drugih prostorija, radi pronalaska i drugih tragova i predmeta krivičnog djela”, kazao je juče Radonjić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Bozovic Brano

Cus stigao Eliot Nes,i oglasava se litijas Radonjic.

vlajko

Ja sam srecan covjek, mislim da zivim u Norveskoj... Ovakva prica, kacija mediji zbog putnih naloga i prekovremenih... Pa ne znam za IBAR ali mislim da nas EU treba odmah primiti kao stalnu clanicu kada ova vrsta kriminala ima ovakvu pompu... dakle sve je ostalo cisto u drzavi Norveskoj ...