19 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Z program TVCG protiv zlih duhova

Izvor: screenshot

Stav

Comments 7

Z program TVCG protiv zlih duhova

Autor: Antena M

  • Viber

Za Antenu M piše: Neko iz gomile

Od kada je na TVCG vaspostavljen Z program, slava mu i milost, sadržaji iz paralelne stvarnosti samo se slažu.

Suspendovani "Drugi", Zakonom predviđen da edukuje, zabavi, promoviše domaće autore i stvaralaštvo, kreativne potencijale mladih, sport i zdrave stilove života, ustupio je mjesto Z kanalu, kojeg smo već označili kao zloslutni, iako u tom proročanstvu nijesmo na(zlo)slutili razmjere civilizacijske destrukcije koja će da uslijedi.

Fejk doktor nauka i fejk direktor vas uvijek preigraju i uvijek su za prsa ispred vas.   

Naime, još se nijesmo čudom načudili nad nedavno emitovanim SF ostvarenjem preSrbina Elčića, u kojem on portretiše krajolik i jedno crnogorsko pleme sa ubjeđenjem da im je očinji DNK-a direktno od Nemanjića.

Po majci su, vjerovatno, potomci Kosovke đevojke. Ako se ikad udavala jer u pjesmi narodnog kazivača prilike za navjestu su joj bile toliko loše da bi se na nju samo lud kladio.

Vasojevići u toj fantazmagoriji banuše u avangardnom autfitu, kao da su kolektivno bili na kastingu za novu sezonu Zvjezdanih staza ili reviju Vere Vong.

Vala, da se ne zastide Milanskog izdanja Voga, proljeće-ljeto 2024.

 

I tako... nakon ćeranja Vasojevića u Nemanjiće, na Z kanalu uslijedilo je i ćeranje duhova.

Kakvih? Naravno zlih. Ko bi zaludan ćerao dobre?

Zli, uglavnom žive u strastima, smatra urednica, voditeljka novinarka...

Jovana Božarić-Stanišić, onomad kažnjena zbog pravdanja nasilja nad ženama u Jutarnjem programu, a rehabilitovana u "Dnevnoj sobi", ugostila je oca i baš tako mu se obratila.

"Oče, dobar dan," dočeka sveštenika Crkve Srbije Predraga Šćepanovića, i to joj bi malo, pa ga približi vaskolikom gledalištu riječima da je on duhovni vođa velikog broja mladih!  

Mora joj se čestitati jer je u dvije rečenice uspjela da unizi sve principe i pravila na kojima se temelji svaki nezavisni javni servis sekularne, građanske i multikonfesionalne države.

Bravo! 12 points!

 "Znamo da post nije samo uzdržanje od hrane. Pravoslavna crkva naglašava da je post, oprobani lijek od svih tjelesnih strasti, kao i protiv zlih duhova", pohvali se Jovana lekcijom iz katehizisa i glavom nabaci Šćepanoviću da puca na gol.

Gaženju novinarskih načela, Jovana je sad dodala i poništavanje vjekova nauke, filozofije, umjetnosti. 

Prednost je dala najgoroj mogućoj sholastici koju bi pljuno i časni Toma Akvinski.

Budibogsnama Jovana!

Nakon njenih riječi očekujete da će na Z kanalu da krene muzika iz Zone sumraka, ali, jok! Zvoni u vašim glavama i to pod uslovom da vam nije zatrubilo tokom poslednje tri godine.

Ako nije, onda ništa.   

Jovana nešto zna! Nešto, što vodeći nobelovci i znanstvenici nikada ne dokazaše, što se u modernoj nauci ne razmatra ni kao hipoteza.

"Post je oprobani lijek protiv zlih duhova" - veli perjanica raonikijanizma i velika uzdanica Marije Tomašević, eks direktorice TVCG koja je je Javni servis osvježila ovim kadrom.

Kakav direktor takav i kadar!

Podsjetimo, Tomašević je jedini novinar na kugli zemaljskoj koji nije našao za shodno da u Dnevniku TVCG saopšti da su 11. septembra 2001. u terorističkim atacima napadnuti američki gradovi Njujork i Vašington.

Šta mislite, ko će iz Savjeta Javnog servisa problematizovati skandal ovog jagnjeta iz stada Crkve Srbije pri kapelici RTCG? Tamo sjede stručnjaci, umjetnici, univerzitetski profesori, NVO uhljebi... kompletna savjest društva. (Sad, loša ili dobra i o tome možemo drugi put).

Predlažem da u svijetlu najnovijih događaja Z kanal, organizuje jednu emisiju, naravno LIVE SHOW - istjerivanje đavola, a mi da, uz čuvene kokice, propratimo ko će u tom ćeranju i iz koga izaći.

 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Sds

Dobro ali niko ne konstatuje da je 3. program (parlamentarni) u stvari z ćirilice (з).

Goran

Cuveni pop Scepo. Osvestao je FK Titograd prije 3 godine od tad im je sve krenulo nizbrdo. Ispali su iz prve u drugu, pa odma sledece godine iz druge u srednju regiju. Uzeo je pare za blagosiljanje terena ali uzalud za FK Titograd.