12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Perast: Ćerka osumnjičena za ubistvo majke

Hronika

Comments 1

Perast: Ćerka osumnjičena za ubistvo majke

Autor: Antena M

  • Viber

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Kotor, su u saradnji sa kolegama iz Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi i Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili krivično djelo ubistvo koje je jutros izvršeno u Perastu.

"Naime, policiji je od strane medicinskog osoblja Doma zdravlja Kotor prijavljeno da je u Perastu, u jednom objektu stanovanja zatečeno beživotno tijelo ženske osobe, te da se u istom nalazi i njena ćerka N.L.T. (29), državljanka Južnoafričke Republike.

Policija je izašla na lice mjesta gdje je utvrđen identitet smrtno stradale osobe, te su preduzete mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti pod kojima je nastupila smrt lica", saopšteno je iz policije.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj u prisustvu tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, kao i službenika Forenzičkog centra.

Pripadnici policije su nakon preduzimanja sveobuhvatnih istražnih aktivnosti došli do sumnje da je izvršilac ovoga djela N.L.T. i ona lišena slobode, navode iz UP.

Uz krivičnu prijavu će biti privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Gradjanin

Naravno kad od 2020 drzava Crna Gora nema granice! Postali smo kao srbija, crna rupa evrope, slobodno nam drzavom setaju ubice, ratni zlocinci, razni kriminalci...ali juce vidjesmo da su uhapsili "med i rakiju" a danas "rezani duvan"!