14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
URA: SDT-u puna podrška da nastavi sa započetim aktivnostima

Hronika

Comments 2

URA: SDT-u puna podrška da nastavi sa započetim aktivnostima

Autor: Antena M

  • Viber

Građanski pokret (GP) URA u potpunosti podržava Specijalno državno tužilaštvo (SDT) da nastavi sa aktivnostima koje su usmjerene ka ostvarivanju vladavine prava, poručili su iz te partije, navodeći da osuđuju neprimjereni pritisak na rad SDT-a.

Iz GP URA su kazali da podržavaju glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića.

„Kao i sve zaposlene u SDT-u da nastave sa započetim aktivnostima čiji je cilj usmjeren ka ostvarivanju vladavine prava i sveobuhvatne borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije“, navodi se u saopštenju.

Iz URA-e su rekli da, istovremeno, osuđuju neprimjereni pritisak na njihov rad.

„Koji je očigledan posljednjih dana, a dolazi od dijela političkih partija, nevladinih organizacija, potpomognutih nezavničnim centrima moći bliskih kriminalnim strukturama u Crnoj Gori“, naveli su iz te partije.

Iz GP URA su kazali da je, sa druge strane, začuđujući odnos Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem i ministrom pravde Andrejem Milovićem koji ne osuđuju grube atake na rad SDT-a.

Prema njihovim riječima, cilj tih ataka je da „otupe oštricu“ usmjerenu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

„Sve u svemu, ne čudi ako imamo u vidu da je do prije dva mjeseca Milović, zajedno sa predsjednikom Odbora za odbranu i bezbjednost Miodragom Lakovićem, a sve uz prećutnu podršku Spajića, otvoreno napadao Šukovića u cilju njegove smjene, obećavajući da jednog od njih dvojice uskoro neće biti na visokim funkcijama", kaže se u saopštenju.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ide vuk

Podržavate da hapse ljude bez valjanih dokaza i drže godinama u Spužu. To je vaš program, dok vi ne budete pohapšeni.

Milena

Bilo bi cudno da ga ne podrzite,uhvaceni ste u svercu ni po prstu,vodja vi je kupio raspale trajekte ,cuti se,neki 21 milion visi u vazduhu,pa necete valjda da ga javno ne podrzite,logicno je,ali krajnje nemoralno.,da ga podrzavate zbog svojih interesa.