Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Monteput izabrao najpovoljnije ponuđače za izradu elektro-napajanja prve dionice auto-puta

| Postavio/la: Jelena Ćetković

Monteput izabrao najpovoljnije ponuđače za izradu elektro-napajanja prve dionice auto-puta

Monteput je danas donio odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača za izradu elektro-napajanja prve dionice autoputa Bar- Boljare od Smokovca do Mateševa, kazao je direktor te firme Jonuz Mujević.

"Na ponovljenom tenderu, zahvaljujući našim ponuđačima i vanrednom radu komisije, danas smo donijeli odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača. Za partiju jedan, to jest Novi Volvox, u iznosu od 9.866.440 eura. Za partiju dva, Elektro Tim, 8.714.511 eura i za partiju tri Novi Volvox, 19.651.503 eura", naveo je Mujović.

Ta je odluka, kako je dodao, veoma značajna, jer se očekuje da će naredne sedmice Monteput potpisati ugovore sa ponuđačima.

"Neophodno je da se upodobi dokumentacija, iako smo izabrali izvođača, slijedi potpisivanje ugovora i prinošenje određenih bankarskih garancija koje su ponuđači dužni da obezbijede. Dakle, ovo je za nas zaista poseban dan, izabrali smo izvođača i nadamo se da ćemo ove radove završiti u roku, kako smo i planirali, do kraja septembra iduće godine", zaključio je Mujević.

Komentari

Laki,

Bog pomaže Novome Volvoxu, očigledno. Izgradiš zgradu sa Amfijem, usloviš donaciju za Dom zdravlja u Kuče osvještanjem vodicom iz ruku popova SPC i odmah ti kane 30 meleona iz drzavne kase. Nema CG na kugli zemaljskoj. Što joj vise radiš o glavi, to te vise parama oblaže.

Ostavi komentar

0/300