15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predtenderska konferencija krajem mjeseca

Ekonomija

Comments 0

Predtenderska konferencija krajem mjeseca

Izvor: Mina business

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predtenderska konferencija namijenjena potencijalnim ponuđačima za dodjelu koncesije za pravo korišćenja aerodroma Podgorica i Tivat biće organizovana krajem mjeseca u Podgorici, odlučeno je danas na konstitutivnoj sjednici Tenderske komisije.

Iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva je saopšteno da je na sjednici, kojom je predsjedavao potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović, pripremljen Poslovnik o radu Tenderske komisije, kojim se bliže uređuju organizacija, način rada i odlučivanja Tenderske komisije.

“Sagledan je dosadašnji tok pretkvalifikacione faze postupka, kao i pitanja koja su od značaja za dalji tok postupka za dodjelu koncesije. Ocijenjeno je svrsishodnim da 31. oktobra u Podgorici bude održana Predtenderska konferencija namijenjena potencijalnim ponuđačima”, navodi se u saopštenju.

Cilj konferencije je, kako se dodaje, da obezbijedi da svi potencijalni ponuđači, vodeći računa i o pravilima koja se odnose na zaštitu konkurencije, raspolažu u toku čitavog procesa istim i sveobuhvatnim informacijama, na osnovu kojih će moći da pripremaju ponude.

“Renomirani Savjetnik Vlade i Tenderske komisije u ovom procesu IFC će tom prilikom prezentovati potencijalnim ponuđačima predmet i cilj koncesije, tehničke specifikacije aerodroma, parametre i strukturu koncesije, kapitalna ulaganja, kao i naredne korake u samoj tenderskoj procedure”, precizirali su iz Ministarstva.

Tekst javnog poziva za sve potencijalne ponuđače da učestvuju u pretkvalifikacionom postupku za dodjelu koncesije objavljen je 11. oktobra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR