Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

| Postavio/la: Marija Mitrović

Još tri dana za dostavljanje ponuda za izgradnju vrtića u Pljevljima

Dostavljanje ponuda kompanija koje su zainteresovane za izgradnju vrtića u Pljevljima je u toku, a trajaće još tri dana, do 27. januara do 11 sati, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Riječ je o projektu koji UJR, u saradnji sa Ministarstvom prosvjete, realizuje u okviru aranžmana sa Razvojnom bankom Savjeta Evrope (CEB)

Kako je saopšteno, budući objekat planiran je u pljevaljskom naselju Guke, a procijenjena vrijednost projekta je 1,05 miliona eura sa PDV-om.

"Vrtić će imati prizemlje i sprat, ukupne bruto površine 500 metara kvadratnih, a predviđen je za smještaj oko 70 djece. Planirane su radne sobe za vrtić i jaslice, prostorije za trijažu, preventivnu zdravstvenu zaštitu, kancelarije i ostali prateći sadržaji. U njemu će biti organizovana i centralna kuhinja, po najnovijim HACCP standardima, kapaciteta dovoljnog za pripremu hrane za 400 djece, koja će zadovoljiti potrebe na nivou kompletne JU „Eko bajka” u Pljevljima", piše u saopštenju.

Uprava javnih radova, kroz program CEB-a, već je realizovala projekte izgradnje vrtića u Zagoriču 2016. godine, na Starom aerodromu i u Tuzima prošle godine.

U toku je i postupak izbora izvođača u projektu izgradnje vrtića u podgoričkom naselju Blok šest. Poziv za dostavljanje ponuda zainteresovanih kompanija otvoren je do 18. februara.

 

Komentari

mira,

I vi objavljejete ovu glupost!!!!?? Pbjavite kad počne gradnja i vrtić se otvori.

Ostavi komentar

0/300