7 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počinje avio saobraćaj između CG i Srbije: Dva leta dnevno ka PG i Tivtu

Ekonomija

Comments 1

Počinje avio saobraćaj između CG i Srbije: Dva leta dnevno ka PG i Tivtu

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Od 19. avgusta Montenegro Airlines, ali i Air Serbia počinju avio saobraćaj, od prvog dana idu dva leta dnevno ka Tivtu, i dva leta dnevno ka Podgorici, saznaje Antena M.

Nakon toga, prema procjeni biće uključeno još aviona.

Zvaničnim saopštenjem, u međuvremenu, oglasili su se i iz MA, čime su potvrđena naša saznanja. 

"Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu, dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji COVID19 pokaže svoj društveni značaj, i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od 19. avgusta.

 MA će pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu. Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 do 119 € - sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta. Ovim MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u CG prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok", navedeno je u saopštenju. 

Kao i do sada, MA će poštovanjem svih protokola zaštite Svjetske zdravstvene organizacije propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbjednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva, poručeno je iz MA.

A nakon što se pojavila informacija da je Aeroflot navodno otkazao sve letove za Tivat do kraja godine, uprkos činjenica da je Crna Gora nedavno otvorila granice Rusima, zvanično predstavništo te aviokompanije u Beogradu dematovalo je tu informaciju.

Predstavnik aviokompanije Aeroflot na Balkanu Vladislav Mordvinov rekao je da su do danas letovi za Beograd i Tivat otkazani do 21. avgusta, isključivo, zbog nedostatka dozvole Ruske Federacije.

"Aeroflot planira da nastavi letove čim to bude dozvoljeno. Ne mogu da komentarišem informaciju o zimskom rasporedu (od novembra), jer još nije sastavljen, ali trenutno je naš plan da letimo ako je to dozvoljeno “, kazao je Vladislav Mordvinov za portal Balkanist.ru.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

dejan

Navalite srbi, dobrodosli ste. Z.L umrije za vama