11 °

max 16 ° / min 9 °

Ponedjeljak

04.03.

16° / 9°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

13° / 8°

Četvrtak

07.03.

11° / 7°

Petak

08.03.

13° / 6°

Subota

09.03.

13° / 7°

Nedjelja

10.03.

13° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Od ideje do biznisa: Pogledajte priču Olivere Vesković iz Bara

Ekonomija

Tag Video
Comments 0

Od ideje do biznisa: Pogledajte priču Olivere Vesković iz Bara

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Veb sajt www.zatvojbiznis.me nastao je kroz partnerstvo Zavoda za zapošljavanje Crne Gore i Kancelarije UNDP-ja u Crnoj Gori, koje za cilj ima podršku preduzetništvu i malim biznisima u našoj državi.

ZZZCG, u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja i Ministarstvom finansija i socijalnog staranja, realizuje 3,5 miliona eura vrijedan projekat „Program grantova za samozapošljavanje“, koji se finansira iz pretpristupnih fondova EU. UNDP preduzetnicima pruža mentorsku podršku kroz projekat „Inkluzivna tržišta rada na Zapadnom Balkanu“, koji finansira Austrijska razvojna agencija, a u okviru kog je podržana i izrada veb sajta.

Sajt je nastao kako bi na jednom mjestu bili dostupni savjeti i korisne informacije o biznisima podržanim kroz grant šemu, kako bi se doprinijelo većoj vidljivosti njhovih proizvoda i usluga i održivosti i uspjehu njihovih biznisa. Na sajtu se nalaze i uspješne priče korisnika grantova koji su, uz bespovratna sredstva EU u iznosu od 3.000 do 7.500 eura, iskoristili priliku da svoje biznis ideje sprovedu u djelo i pokrenu posao.
 
Jedna od njih je Olivera Vesković iz Bara koja je otvorila dječju igraonicu „Čarobni grad“. Igraonica nudi različiti zabavni sadržaj za najmlađe, ali i usluge čuvanja mališana. Želja joj je da u budućnosti proširi usluge i da najmlađima ponudi novi sadržaj.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR