18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jedna ponuda za žabljački "Mediteran"

Ekonomija

Comments 0

Jedna ponuda za žabljački "Mediteran"

  • Viber
Prva sjednica Tenderske komisije za valorizaciju turističkih lokaliteta kojom je predsjedavao predsjednik Tenderske komisije, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, održana je danas u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma. 
"Članovi komisije razmatrali su projektne aktivnosti Tenderske komisije, u skladu sa Odlukom o planu privatizacije za 2017. S tim u vezi, na sjednici su definisani prioriteti u projektnim aktivnostima, povodom čega je zaključeno da se u što kraćem roku pripremi tenderska dokumentacija i definišu budući koraci u radu, kako bi se postojeća investiciona aktivnost unaprijedila i stvorili uslovi za nove razvojne projekte", navodi se u saopštenju Ministarstva. 
 
Na sjednici Komisije otvorena je jedina pristigla ponuda na međunarodni Javni poziv za davanje u dugoročni zakup lokaliteta VTK „Mediteran”, Žabljak, koju je dostavila kompanija CG SKI sa sjedišem na Žabljaku, te konstatovano da je dostavljena blagovremeno, u skladu sa rokovima naznačenim u Tenderskoj dokumentaciji. 
 
"S tim u vezi, naimenovan je Radni tim sa zadatkom da ispita formalnu ispravnost ponude, nakon čega će Tenderska komisija utvrditi da li je ponuda pripremljena u skladu sa kriterijumima datim u tenderskoj dokumentaciji", dodaje se u saopštenju. 
 
Tenderska komisija za valorizaciju turističkih lokaliteta naimenovana je Odlukom Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte od 21. februara 2017. i predstavlja kontinuitet u realizaciji obaveza iz djelokruga rada prethodne Komisije, odnosno Savjeta.
 
U novom sazivu Tenderske komisije za valorizaciju turističkih lokaliteta su: Pavle Radulović, ministar održivog razvoja i turizma – predsjednik i članovi Dragan Darmanović iz Ministarstva finansija,  Alma Ljuljanaj Ministarstvo odbrane, Dragana Čenić Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Danilo Gvozdenović Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Angelina Živković Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, Biserka Dragićević sekretar Sekretarijata za razvojne projekte,Vladimir Beratović savjetnik predsjednika Vlade, Svetlana Mitrović savjetnica potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem,Dragan Kovačević direktor Uprave za nekretnine, Dragana Đuranović Zaštitnica imovinsko pravnih interesa CG, Predrag Jelušić direktor JP za upravljanje morskim dobrom i Azra Vuković, direktorica JP Nacionalni parkovi CG.
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR