6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pajković napustila partiju: Ako je URA sa DF-om, nijesam u Uri

Politika

Comments 20

Pajković napustila partiju: Ako je URA sa DF-om, nijesam u Uri

Autor: Antena M

  • Viber

Advokatica i član OO GP URA Berane Mirjana Pajković saopštila je da napušta tu partiju, a razlog je najava predsjednika partije Dritana Abazovića da će, ako mu se ukaže prilika, praviti koaliciju sa, kako navodi Pajković, negatorima Crne Gore i poštovaocima četničke ideologije.

"Nakon javno izrečenog stava presjednika Abazovića da će nakon izbora ako mu se ukaže prilika koaliciju praviti sa negatorima Crne Gore i poštovaocima četničke  ideologije javno napuštam ovu partiju koja je ovim činom predsjednika GP URE prestala da bude i građanska i crnogorska.  Kada je u pitanju ljubav prema nezavisnoj Crnoj Gori i njenim proevropskim, građanskim, multietničkim vrijednostima nemamo luksuz za ovakav politički avanturizam i lutanje.

Pajković je i član  predsjedništva foruma žena GP URA.

 

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Bosko

URA nije DF a ni Demokrate ali ... Ako URA ikada dođe u situaciju da mora da bira . Između DPS-a i "crnog đavola" izabraće "crnog đavola" :-

GAJO

Mirjana, em si lijepa ,em si pametna. Divim se tvojoj ispravnom odlukom. URA je trojanski konj u pokusaju nestanka CRNE GORE.Nikad vise 1918 g. DA JE VJECNA CRNA GORA!!!!!!!!Crnogorac, kako to gordo zvuci.

Mlena

Bravo,hoce da je mudar,pa pravi kompromise sa profasistickim strankama,one mu ne smetaju,ali,DPS svakako,ko toboz borac za bolju Crnu Crnu Goru,sa ljudima koji bi je srusili do temelja,ovdje je interes prevashodan,da se domogne vlastii neka ste ga prezreli cijenjena gospodjo Pajkovic,zasluzio je.