13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Besa je dala rezultat

KORONAVIRUS

Comments 3

Besa je dala rezultat

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Tuzima Mirza Pepić, koji se već 12 dana nalazi u strogom karantinu u svojoj kući u Malesiji, kazao je u ispovijesti za Pobjedu da je besa - data riječ dala rezulat u borbi protiv korona virusa.

"Građani Malesije su i ovog puta, kao mnogo do sada, pokazali da data riječ, odnosno besa, i te kako znači i da se poštuje kada je to najpotrebnije", kazao je Pepić za Pobjedu.

Pepić se već 12 dana nalazi u strogom karantinu sa svojom porodicom. Mjere su jako stroge i uključuju izlazak samo u dvorište kuće bez bilo kakvog kontakta sa spoljnim svijetom pa i svojim najbližim srodnicima i komšijama. Hranu i sve potrepštine im dostavljaju volonteri.

"U karantinu sam od kako su na snagu stupile mjere Nacionalnog koordinacionog tima za zarazne bolesti - dakle, već 12 dana. Što se zdravstvenog stanja tiče i ja i moja porodica se osjećamo dobro. Vjerujem da se tako osjeća i najveći broj građana Tuzi ali to ne smije zavarati nikog od nas. Vidjeli smo koliko malo treba da se virus brzo proširi u velikim razmjerama", kaže Pepić.

I pored prvih izuzetno pesimističnih prognoza, Tuzi se održavaju na 34 inficirana, što je posljedica velike samodiscipline građana.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Marko

Svaka vam cast ljudi! Valjda naucimo nesto na primjeru nase brace Albanaca!

Milan

Bravo braco Albanci! Nijesam ni sumnjao da ce biti drugacije! Tako he kad se ds rijec...