16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otvorena izložba "Made in Fabrika fotografa 6"

Kultura

Comments 0

Otvorena izložba "Made in Fabrika fotografa 6"

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U okviru saradnje KIC-a "Budo Tomović" i Kulturnog centra Novog Sada, sinoć je u izložbenom holu KIC-a otvorena izložba fotografija "Made in Fabrika fotografa 6".

Kako navode iz KIC-a, ovo je sedmi zajednički projekat vodećih kulturnih centara Podgorice i Novog Sada, kojim se nastavlja sjajna saradnja obnovljena 2017.

Izložba prikazuje najbolje radove polaznika kursa fotografije u okviru organizacije Fabrika fotografa, a koja ove godine proslavlja svoj šesti rođendan. 

Izložba u "srcu kulture grada" je dio manifestacije "Dani Fabrike fotografa" koja će osim Podgorice, obuhvatiti i postavke u galerijama Beograda, Novog Sada i Pule.

Direktorica KIC-a Snežana Burzan navela je da je raduje što se posredstvom saradnje sa KC Novog Sada, publici predstavlja jedna takva izložba, te da će bez sumnje, ljubitelji dobre fotografije uživati.

Predstavljajući koncept izložbe, osnivačica "Fabrike fotografa" i kustoskinja postavke Aleksandra Popović rekla je da je ova izložbena postavka jedna lijepa i zanimljiva retrospektiva fotografija koje su Fabrikanti napravili prethodnih godina.

Kako je kazala, raduje je što će fotografije iz radionice Fabrike kao i trud i talenat Fabrikanata, biti prezentovani i Podgoričanima.

Izložba u Podgorici jedna je od osam izložbi "Fabrike" ove godine, a publika će do 31. oktobra biti u prilici da pogleda radove 16 autora, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR