Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

25. rođendan Antene M

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Četvrt vijeka postojanja!

25. rođendan Antene M

18-tog jula 1994. u 07,00 prvi put oglasio se Radio Antena M. Godinama na samo jednoj frekvenciji, pa je 87,6 MHZ na neki način ostala zaštitni znak našeg glasila.

U 90- im, Antena bila je sinonim otpora ratnom ludilu i borbe za multietnički sklad. Od prvog dana - promoter prozapadne orijentacije, crnogorske državne nezavisnosti, nacionalnog identiteta i poštovanja najviših novinarskih standarda.

Za svoj rad Antena M dobila je brojna priznanja, poput: najbolje radio stanice među onima koje reemituju Slobodnu Evropu (2002), za najbolji informativni program u mreži SEENAPb (2005), Superbrend Montenegro (2015).

Od 11. jula 2016. Antena M ima svoj portal. Pouzdanost, analitičnost, brzina, zatvorenost za govor mržnje i jezik ulice, čine naš portal prepoznatljivim, njegov je uticaj emancipatorski, a rast popularnosti kontinuiran.

Antena M bila je i ostala svojevrsna novinarska škola. Desetine novinara i urednika koji, danas, rade u drugim medijskim kućama, prve lekcije ili punu afirmaciju stekli su kod nas.

Tokom četvrt vijeka postojanja, Antena M uspjela je da, kao niko drugi, stvori niz emisija i rubrika koje su postale apsolutni brend na crnogorskoj medijskoj sceni, neke i daleko šire: The books of knjige, Žurnal, Radio veza, The Coming, Brčkuliranje... Istorija i Stav, na portalu i naša jedina, ali markantna tv emisija Ziva istina.

Već od jeseni, na našem radiju i portalu naći će se sadržaji koji imaju potencijal da se nađu na ovom popisu.

Na zadovoljstvo onih koji nas prate i vjeruju nam.

Komentari

Vitni Voren,

Hvala sto postojite! Hvala sto me ohrabrujete da istrajem u svojoj vjeri da Crnogorci ne budu ponizeni u rodjenoj zemlji. Volim vas sve i zelim uspjeh i dug vijek i Anteni, i svima vama iz Antene pojedinacno. Ponosno istrajte u dvojoj ljudskoj i cojskoj misiji! Jer vi jeste cojski medij.

Radun,

Cestitke od srca. Samo vozite tom tracnicom. U interesu CG i profesionalnog novinarstva...

dejan,

Jedina radio stanica koju kontinuirano slusam eto vec 25 ljeta... Srecno!!! I portal Vam je dobar. A i Aki je dobar ;)

Slobodan Jovanović,

Sve čestitke za profesionalan rad i odnos prema nacionalnom i državnom pitanju. Želim Vam dugovječnost i uspješnost u svim segmentima djelovanja!

Baba,

SREĆAN ROĐENDAN! Odabranom, hrabrom i čojskom timu želim dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i da zajedno okupljamo oko nas sve što je u Crnoj Gori vrijedno poštovanja,a na dostojanstven i čestit način kao i svih ovih godina.DA JE VJEČNA CRNA GORA!

RALE,

Srećno. Rado Vas pratim i ne želim da Vas mijenjam.

Dragana,

Srecno! Budite i dalje prepoznatljivi po mjeri i kvalitetu! Zelimo vam uspjeh u daljem radu!

crnogorka,

Liberalni savez i vas radio spasili ste Crnu Goru da ne potone u brlogu balkanskog fasizma,hvala za to herojsko djelo.

HN,

Srecno!Portal sa integritetom i karakterom.Pozdrav iz Herceg Novog.

Ivan,

Najbolji radio i najbolji portal u Crnoj Gori. Samo jedna molba, ne dajte se "broju pregleda". Vas ne čitaju ljudi kojima je važno šta radi Maca Diskrecija, to nemojte nikada maknuti sa uma. Hvala Vam na prvih 25. godina druženja, nadam se da ću Vam ovako čestitati i 50. Ostajte zdravo !

Ostavi komentar

0/300