26 °

max 30 ° / min 22 °

Ponedjeljak

13.07.

30° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 17°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica dobija luksuzni rezidencijalni kompleks

Izvor: Foto: PR Centar

Podgorica

Tag Video
Comments 1

Izvor: PR Centar

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Podgorica dobija luksuzni rezidencijalni kompleks

Pokazna vila u okviru Zain parka je završena, a taj luksuzni rezidencijalni kompleks potvrda je da Podgorica dobija novi vid stanovanja i kvaliteta života, kao i da je sve privlačnija i atraktivnija za nove investicije i ulaganja inostranog kapitala.

To je saopšteno danas prilikom obilaska prve pokazne vile u okviru rezidencijalnog kompleksa u naselju Zagorič, čiji je investitor Kompanija "Zain Property Development".

Izvršni direktor Zain Property Developmenta iz Podgorice Miloš Milošević kazao je da projekat vrijedan preko šest miliona eura ide svojim tokom.

"Čak mogu da kažem da sam jako zadovoljan, jer smo kad je riječ o rokovima, brži mjesec u odnosu na planarino. Na tome možemo da zahvalimo našem strateškom partneru Novom Volvoxu", rekao je Milošević.

Posebno mu je, kako je dodao, drago što Podgorica dobija novi vid stanovanja i novi kvalitet života.

"To će se pokazati ovim projektom, koji obuhvata male garsonjere, dvosobne stanove, vile na dva i tri nivoa, koje imaju svoja parking mjesta, dvorište. A sve one gledaju na veliki centralni park gdje će se moći familije družiti i djeca provoditi vrijeme. To je velika stvar koju Podgorica danas nema i na taj način želimo da pokažemo jedan novi kvalitet života u gradu, kao i da se to može obezbijediti po pristupačnim cijenama, rekao je Milošević.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj kazao je da pokazna vila prva investicija Kompanije "Zain Property Development" u Podgorici i da to predstavlja potvrdu da je taj grad sve privlačnija i atraktivnija destinacija za nove investicije i ulaganja inostranog kapitala.

On je kazao da gradska uprava, svakodnevno, predano i posvećeno stvara što bolji ambijent za realizaciju novih razvojnih projekata i trudi se da u najboljem svjetlu predstavi Podgoricu i njene investicione potencijale.

"Kao rezultat takvog opredjeljenja i sprovođenja politika na nivou grada danas sa velikim zadovoljstvom svjedočimo realizaciji jedne veoma vrijedne investicije od preko šest miliona eura. Posebno nam je drago što je prestižna i uspješna kompanija kao što je Zain Property Development odabrala da u našem gradu gradi ovaj luksuzni kompleks i uvjereni smo da se nećemo zadržati samo na ovom projektu već da ćemo i u narednom periodu nastaviti saradnju", rekao je Junčaj.

Zain Park je novi rezidencijalni kompleks u naselju Zagorič, koji donosi iskorak u načinu stanovanja u Glavnom gradu.

Projekat Zain Park prvi je ovog tipa, koji kompanija Zain Property Development, realizuje u Crnoj Gori, a odabir Podgorice kao lokacije, odraz je razumijevanja potencijala koje Glavni grad nudi, položajem i povoljnom infrastrukturom.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

ja

nama građanima tog dijela grada i baš te ulice ostaje da se nadamo da će zbog ovog projekta naš voljeni grad obratiti pažnju na komunalno uređenje, držanje stoke, držanje kućnih ljubimaca, parkiranje i sve ono što mu je obaveza u skladu sa onim što plaćamo.