Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Dostavljene tri ponude za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže

| Postavio/la: Milena Aprcović

Dostavljene tri ponude za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže

Na tenderu za izgradnju sekundarne kanalizacione mreže u okviru Projekta sakupljanja, prečišćavanja i odvođenja otpadnih voda u Podgorici ponude u predviđenom roku predale su tri kompanije: MPP „Jedinstvo“ AD Sevojno, konzorcijum „Toškovići“ d.o.o – „Tehnoput – MNE“ d.o.o. Podgorica i konzorcijum „AG. Infoplan“ doo Nikšić- „Eurozox“ d.o.o Danilovgrad.

"Ovaj segment projekta je od izuzetnog značaja jer se njegovom realizacijom konkretno i trajno rješeva pitanje priključenja domaćinstava na sistem fekalne kanalizacije, prvenstveno individualnih objekata u širem gradskom jezgru (Konik, Vrela Ribnička, Zagorič, Masline, Murtovina, dio Momišića, Zabjelo i Zlatica).

Projektom je planirana izgradnja oko 19 km sekundarne kanalizacione mreže na kojoj je predviđeno da bude priključeno više od 1.500 domaćinstava, a što je definisano tenderskom procedurom kroz dvije partije", naveli su iz Glavnog grada i najavili da će u toku naredne dvije sedmice biti završeno vrednovanje prispjelih ponuda i izbor najpovoljnijeg izvođača.

Ostavi komentar

0/300