28 °

max 30 ° / min 22 °

Ponedjeljak

13.07.

30° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

31° / 17°

Četvrtak

16.07.

31° / 20°

Petak

17.07.

31° / 21°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Glavnog grada odgovorili Rakčeviću: Licemjerje mladog građevinskog preduzetnika

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Glavnog grada odgovorili Rakčeviću: Licemjerje mladog građevinskog preduzetnika

Iz Glavnog grada reagovali su na navode odbornika URE Luke Rakčevića u vezi sa zaštitom brda Gorica.

"Nemirna savjest Luke Rakčevića, mladog građevinskog preduzetnika, u slobodno vrijeme i odbornika u lokalnom Parlamentu, opet progovara u formi navodne brige za park-šumu Gorica. U sada već prepoznatljivo nevaspitnom tonu, njegovo posljednje saopštenje objavljeno na portalu Vijesti dolazi u trenutku kada kompanija u kojoj zarađuje novac privodi kraju izgradnju novog stambeno-poslovnog kompleksa na prostoru između blokova VI i IX, u čijem okruženju nije planirano niti jedno drvo, te u poređenju s kojim Siti kvart djeluje kao botanička bašta.

Umjesto što bestidno pokušava obmanuti nedovoljno informisane o njegovim poslovnim vezama sa ljudima iz građevinskog biznisa, gospodin Rakčević bi trebalo da objasni stavove njemu bliskih ljudi o namjeni zelene površine između Bloka V i Dalmatinske ulice, saopštene tokom postupka posljednje izmjene Prostorno-urbanističkog plana Podgorice, te njihovo učešće u pregovorima o kupovini dijela zemljišta u krugu kasarne Morača za koju je, jednako kao i za Goricu, danas veoma zabrinut.

U maniru dobrovoljnog davaoca tuđe krvi, Rakčević štiti isključivo one zelene površine u Podgorici koje interesni krugovi kojima pripada prethodno nijesu uspjeli da kupe, odnosno pretvore u gradsko-građevinsko zemljište.

Za razliku od licemjernog Rakčevića i njemu sličnih sitnih interesdžija i političara u pokušaju, Glavni grad će nastaviti da radi u interesu dugoročnog razvoja Podgorice. U tom cilju, svakako, zaštitićemo i brdo Gorica od poslovnih partnera Luke Rakčevica koji betoniraju zelene površine u našem gradu dok on lamentira nad njihovom sudbinom", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo, Rakčević je kazao kako je sve ovo loš marketing Glavnog grada te da je zahvaljujući gradskoj upravi Gorica već u velikoj mjeri devastirana.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR