15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Uprava policije institucija za ponos

Podgorica

Comments 0

Vuković: Uprava policije institucija za ponos

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i direktor Uprave policije Veselin Veljović, sa saradnicima, razgovarali su danas o zajedničkim aktivnostima nadležnih gradskih službi i Uprave policije vezanim za bezbjednost građana i podizanje nivoa komunalnog reda u Podgorici, saopšteno je iz Glavnog grada.

Vuković je zahvalio Veljoviću na izuzetoj saradanji i komunikaciji dvije institucije koja kontinuirano doprinosi efikasnijoj realizaciji konkretnih zajedničkih aktivnosti s ciljem podizanja stepena bezbjednosti građana Podgorice na viši nivo.

Vuković je ocijenio da je Uprava policija institucija za ponos koja posljednjih 20-ak godina daje nemjerljiv doprinos očuvanju reda i mira u našoj državi i odbrani njenih vitalnih nacionalnih intereasa, izražavajući uvjerenje da će na profesionalan i odgovoran način, kao i uvijek do sada, Uprava policije odgovoriti izazovima sa kojima se trenutno suočava naša država i naše društvo.

Vuković je naglasio da u tom cilju svoj doprinos pružaju i nadležne gradske službe s ciljem neutralizacije destruktivnh namjera koje se, u kontekstu aktuelnih političkih procesa, u posljednje vrijeme manifestuju na različite načine.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović ocijenio je da Uprava na čijem je čelu sa Glavnim gradom ima sadržajnu i konstruktivnu saradnju koja u svim oblastima daje konkretne pozitivne rezultate i učinke, a koji skupa u konačnom vode većoj bezbjednosti u Podgorici i kvalitetnijem životu građana glavnog grada naše države.

Veljović je Vukovića informisao o aktivnostima Uprave policije u prethodnom periodu i rezultatima uspješnog rada koji su suštinski  odraz kvalitetnog i odgovornog obavljanja postavljenih zadataka i profesionalnih aktivnosi pripadnika Uprave policije.

Glavni grad će u domenu svojih nadležnosti nastaviti da pruža nophodnu institucionalnu podršku i daje doprinos podizanju kvaliteta života pripadnika bezbjednosnog sektora naše države.

Sagovornici su se saglasili da će u narednom periodu Uprava policije i nadležne gradske službe djelovati još intenzivnije u cilju povećanja bezbjednosti u saobraćaju  i podizanja komunalnog reda, prije svega u dijelu nepropisog parkiranja, posebno u djelovima grada gdje je to najizraženije, kako bi se povećao nivo saobraćajne kuture i stvorili uslovi za jednostavnije i bezbjednije odvijanje saobraćaja u Podgorici.

Na sastanku je zaključeno da će Glavni grad i Uprava policije i u narednom periodu nastaviti praksu sastanaka i razgovora na najvišem nivou kada god se ukaže potreba da se o značajnim pitanjiom iz domena bezbjednosti grada i građana Podgorice, ali i na druge teme otvoreno razgovara, navedeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR