22 °

max 36 ° / min 23 °

Utorak

11.08.

36° / 23°

Srijeda

12.08.

34° / 23°

Četvrtak

13.08.

34° / 23°

Petak

14.08.

33° / 23°

Subota

15.08.

32° / 23°

Nedjelja

16.08.

32° / 22°

Ponedjeljak

17.08.

32° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Podgorica dobija prvu suvenirnicu

Podgorica

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Podgorica dobija prvu suvenirnicu

Podgorica je bogatija za urbani kutak koji turistima, crnogorskoj dijaspori, kao i domaćem stanovništvu, nudi autentične suvenire glavnog grada Crne Gore, modernog i urbanog dizajna. Autentičnost ponude prve podgoričke suvenirnice Podgorica Souvenir Store ogledaće se u tematskom tretiranju suvenira prema karakterističnim simbolima - znamenitostima Podgorice, gradskom žargonu, običajima grada i njegove okoline.

"Imajući u vidu činjenicu da Podgorica već prevazilazi karakter tranzitne turističke destinacije, te postaje grad koji je sve više atraktivan i sve poželjniji za duži boravak posjetilaca, u kojem se, pored ostalog, razvija kongresni kao i drugi oblici turizma, preduzeće PG District prepoznalo je potrebu za ponudom kvalitetnog, modernog i autentičnog proizvoda, u cilju dodatnog unapređenja turističke ponude Glavnog grada.

Ovu potrebu je prepoznala i lokalna uprava pa je projekat preduzeća PG District „Podgorica Souvenir Store“ jedan od 12 projekata koji su podržani u okviru Javnog konkursa za podsticaj ženskog preduzetništva Glavnog grada Podgorice. Projekat je podržao i Investiciono razvojni fond, u okviru programa podrške preduzetništvu", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Otvaranje je u četvrtak.

Prvu podgoričku suvenirnicu zvanično će otvoriti zamjenica gradonačelnika Podgorice dr Slađana Vujačić, a prisutnima će se obratiti i predstavnica Turističke organizacije Podgorice Ana Kostić Jovanović kao i vlasnica Nataša Gojković Marić.

Tokom svečanog programa gostima će biti predstavljena ponuda suvenirnice koja je odraz vizije da Glavni grad dobije svojevrstan brend, kako bi bio još više prepoznatljiv van granica Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR