13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rješenje višegodišnjeg problema: Novi režim saobraćaja u Ul. Vlada Martinovića

Podgorica

Comments 1

Rješenje višegodišnjeg problema: Novi režim saobraćaja u Ul. Vlada Martinovića

Autor: Antena M

  • Viber

Sekretarijat za saobraćaj Glavnog grada, sagledavajući višegodišnji probem koji se odnosi na stvaranje velikih gužvi u podgoričkom naselju Drač, donio je odluku o izmjeni režima saobraćaja u Ulici Vlada Martinovića, saopšteno je iz PG biroa.

"Promjena režima, koja će stupiti na snagu u ponedjeljak,  27. jula  podrazumijeva pretvaranje saobraćaja na navedenoj saobraćajnici iz dvosmjernog u jednosmjerni. Shodno ovoj odluci,  na pomenutoj saobraćajnici će ubuduće jednosmjerno kretanje biti dozvoljeno iz smjera Bulevara Mitra Bakića prema Ulici V proleterske brigade, odnosno, vozači više neće moći da koriste lijevo skretanje u Ulicu Vlada Martinovića iz pravca Starog Aerodroma", piše u saopštenju.

Kako je navedeno, novi režim saobraćaja u Ulici Vlada Martinovića biće regulisan adekvatnom saobraćajnom signalizacijom. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

pravac dva smjera

Onaj koji je napisao ovo saopštenje ne zna da pravac ima dva smjera. Tako po njemu slijedi ako voziš sa Starog aerodroma ka Hiltonu zabranjeno je skretanje na lijevo u ulicu Vlada Martinovića. Ako voziš u suprotnom smjeru ka Starom aerodromu, da li je dozvoljeno skretanje na desno u ovu ulicu.