10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Glavni grad: Plato u neposrednoj blizini Hrama dobija novi izgled

Podgorica

Comments 0

Glavni grad: Plato u neposrednoj blizini Hrama dobija novi izgled

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon uređenja velikog broja lokacija, izgradnje novih parkova i dječijih igrališta, Glavni grad nastavlja sa već prepoznatljivom praksom formiranja novih i uređenja postojećih  javnih površina. 

"Još jedna neuređena lokacija uskoro će dobiti novi izgled i biti pretvorena u multifunkcionalnu javnu površinu. Riječ je o platou u blizini hrama Hristovog Vaskrsenja, između zgrade Maksim i zgrade Normal Company,  na bulevaru Džordža Vašingtona. 

Ovaj prostor biće obogaćen novim sadržajima i prilagođen potrebama svih generacija. Planirano je uređenje postojećih betonskih površina, njihovo povezivanje pješačkom stazom, kao i uređenje velike zelene površine u centralnom dijelu zahvata. Prostor će biti oplemenjen novim biljnim vrstama koje će boravak na otvorenom učiniti prijatnim, a biće ugrađen i hidrosistem.

Projekat uređenja lokacije podrazumijeva i postavljanje klupa, rasvjete, parkinga za bicikla, formiranje natkrivenog dijela za sjedjenje, a za najmlađe ljuljaške i iscrtane igre", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR