Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Formiran Koordinacioni odbor za Podgoricu

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Formiran Koordinacioni odbor za Podgoricu

Tročlani Koordinacioni odbor Crnogorskog pokreta za Opštinu Podgorica, formiran je juče na proširenoj sjednici pokreta, a članovi odbora su Danilo Burzan, Filip Martinović i koordinator Zoran Mugoša.

Kako se navodi u saopštenju, Odbor je zaključio da političke snage koje konstantno nasrću na ustavni poredak, indukuju političke prilike i podstiču građane da svoje nezadovljstvo iskazuju na ulicama, što kod normalnog političkog djelovanja nije sporno, ali je pozadina ovakvog djelovanja veoma jasna i očigledna.

"Ono nemušto usmjerava protiv ustavnog poretka zemlje, a sve sa ciljem promjene temeljnih odrednica za koje su se građani Crne Gore izborili obnovom državne nezavisnosti. To zahtijeva adekvatan i organizovan odgovor, pa je zaključeno da se od jeseni pokrene kampanja u vidu javnih tribina i posredstvom medija, koja će imati za cilj upoznavanje javnosti sa stvarnim ciljevima javnih i tajnih centara moći koji upravljaju djelovanjem određenih opozicionih političkih partija", navodi se u saopštenju Crnogorskog pokreta.

Komentari

Crnogorski oro,

Crnogorski poktet je svjetlost koja daje nadu Crnoj Gori i Crnogorcima. Od srca bi me obradovalo da ova institucija preraste u POLITICKU PARTIJU. Kad dajemo glas da tacno znamo da smo ga dali ZA NAS, Crnogorce! Narodu upravo treba spas - CRNOGORSKI POKRET!

Ostavi komentar

0/300