Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

UCG: Raosavljevići trpe napade u Bijelom Polju samo zato što su Srbi

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

UCG: Raosavljevići trpe napade u Bijelom Polju samo zato što su Srbi

Iz Ujedinjene Crne Gore saopštili su da njihov član Predsjedništva i odbornik u SO Bijelo Polje Nikola Raosavljević trpi najoštrije napade samo zato što je, kako tvrde, Srbin.

Takođe, kako dodaju, najoštrije osuđuju ''ćutanje Ministarstva zdravlja i resornog ministra povodom otvorenih napada na člana UCG.''

''Raosavljević ima punu podršku UCG da istraje u svojoj borbi, jer je na putu pravde i odbrane ličnog i porodičnog dostojanstva, a trpi napade i pritiske samo zato što je nepotkupljiv i što nema kompromisa oko svog identiteta. Podsjećamo da je i Nikolina supruga dobila rješenje o otkazu samo zato što se Raosavljevići izjašnjavaju kao Srbi''- saopšteno je iz UCG.

Ujedinjena Crna Gora poziva na odgovornost, ali i na zajedništvo u opozicionom djelovanju.

''Pa ako treba neka sve počne od odbrane jednog čovjeka i njegove porodice, jer valjda se borimo za te vrijednosti. Pozivamo kolege opozicionare, one sa kojima smo u programskoj i tehničkoj saradnji, ali i one sa kojima želimo promjene u crnogorskom društvu, da napravimo zajednički pritisak na DPS i tražimo tehničku vladu, da preuzmemo odgovornost i smijenimo ovu vlast koja diskriminiše i svađa već 30 godina Crnu Goru''- zaključuju iz UCG.

Komentari

Momi mitraljez Krivokapić,

Ovo je baš podlo i fukarski. Pa da je sve to tako trebalo bi ublažiti da se ovaj krezubi narod ne pomamljuje. Ali nije tako, već na tako prizemne načine oće da podignu stvar na alarmantan nivo. Neljudski i nimalo mudro... Da izgori zajednička kuca zarad jednog neosnovanog interesa.

Đoko Orlandić,

Ovaj Danilović traži tehničku vladu zbog "maltretiranja člana UCG, koji se izjašnjava kao Srbin". Ne bi trebalo da čudi da sjutra Danilović traži tu novu vladu jer maltretiraju njihovog člana u Spužu. I to samo zato što je Srbin. Isto tako, kad njegov član prođe na crveno, a Srbin je.

mne,

Drzava mora svima stvorit Slobodu..Bio ko bio..Ne smije dozvolit da niko pati.

Ostavi komentar

0/300