12 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SNP više nema odbornika u Kotoru: Vukšić, Dobriša i SIndik vratili članske karte

Politika

Comments 0

SNP više nema odbornika u Kotoru: Vukšić, Dobriša i SIndik vratili članske karte

Izvor: Boka news

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Troje dosadašnjih odbornika SNP-a u SO Kotor zvanično je danas obavijestilo rukovodstvo lokalnog parlementa u tom gradu da su vratili članske karte te partije i da više nijesu Klub odbornika SNP-a.

„Iz tih razloga obavještavamo vas, da će naš Klub odbornika u daljem periodu, u radu SO Kotor biti konstituisan pod nazivom Klub odbornika “Nama možete vjerovati - dr Branko Baćo Ivanović” shodno nazivu izborne liste sa kojom smo učestvovali na izborima i sa koje smo izabrani”- stoji u dopisu koji su rukovodstvu SO Kotor poslali odbornici Milorad Vukšić, Mićo Dobriša i Aleksandra Sindik.

Iako SNP formalno nije ušao u sada već bivšu kotorski vlast koju je činila koalicija opozicionih partija predvođena Demokratama, njih troje su pružali parkamentarnu podršku i činili skupštinsku većinu sa Demokratama, URA, DF i SDP. Tu većinu promijenio je prije nekoliko mjeseci, prelazak dotadašnje odbornice SDP Brune Lončarević na drugu stranu, pa sada vlast u Kotoru čine DPS i njegovi partneri SD, HGI i LP uz podršku Lončarevičeve koja nastupa kao zvanilčno, nezavisna odbornica.

“Podsjećamo Vas da je izborna lista SNP na lokalnim izborima u Kotoru upravo nosila naziv „Nama možete vjerovati – SNP – dr Branko Baćo Ivanović“, da smo samostalno izašli na izbore i ostvarili rezultat uprkos negativnom efektu koalicije „Ključ“,  koju ste na državnom nivou zdušno podržali i Vi i cijelo Vaše – novo rukovodstvo SNP, zajedno sa bivšim predsjednikom SNP CG Srđanom Milićem, kao i sa sadašnjem predsjednikom kotorskog SNP Ljubenkom Borovićem.

Mi smo se, za razliku od vas, oštro protivili toj koaliciji. Vrijeme je još jednom pokazalo da je majstorsko rešeto pošto su rezultat koalicije „Ključ“, kao i naš rezultat ostvaren samostalnim nastupom u Kotoru – pokazali ko je bio u pravu.I tada i sada, na različit način smo se odnosili prema članovima SNP u Kotoru. Mi, s namjerom da ispunimo njihova očekivanja i da ih možemo uvijek pogledati u oči, a vi sa konkretnim ciljem koji je često bio protiv kotorskog odbora, odnosno nerijetko diktiran van SNP-a od strane naših osvjedočenih političkih protivnika.“- napisalo su oni Jokoviću.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR