12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šabović: SDP u Plavu konsolidovan i snažan

Politika

Comments 0

Šabović: SDP u Plavu konsolidovan i snažan

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Opštinske organizacije SDP Plava i Gusinja održale su partijske konvencije na kojima su izabrani novi opštinski odbori u ove dvije opštine, sapšteno je iz te partije.

Konvenciji održanoj u Plavu na kojoj je izabran opštinski odbor koji broji 47 članova, predsjedavao je poslanik SDP i član Predsjedništva partije Džavid Šabović.

Šabović je istakao da SDP i u Plavu i u državi nakon brojnih izazova izlazi konsolidovan i snažan, sa starijim prekaljenim borcima i brojnim novim članovima i simpatizerima, spreman za nove političke borbe kako bi se snažila izvorna ideja SDP gradjanske, multietničke i evropske Crne Gore.

“U vlasti smo ostvarili velike strateške ciljeve, spriječili mnoge ekonomske štete po zemlju, a jesmo li griješili u toj vlasti, jesmo, i to ne želimo ni jednog trenutka da osporimo. Isto tako, tu vlast smo svojevoljno napustili praveći otklon od politike pretvaranja države u privatni posjed. Država mora biti svih a ne ničiji posjed”, naveo je Šabović .

Konvencijama u Plavu i Gusinju prisusvovao je i generalni sekretar SDP Ivan Vujović koji je iskazao zadovoljstvo snagom i vitalnošću partije u ovim sredinama gdje je ideja gradjanske Crne Gore uvijek pobjedjivala, pa i u onom zlom vremenu 90-ih godina prošlog vijeka.

“SDP nije griješio ni na jednoj strateškoj raskrsnici – ni onda kada se borio za državu, njenu gradjansku orijentaciju i suživot svih vjera i nacija, ni onda kada se borio za EU i NATO, ali ni kada se borio protiv zarobljavanja države partijom. Mi u Crnoj Gori moramo živjeti zajedno – jedni sa drugima a ne jedni pored drugih jer će samo tako ova država biti snažna , stabilna i vječna. Jedinstvo na jasnim civilizacijskim vrijednostima moderne gradjanske Crne Gore, i njene neupitne državnosti, put je kojim će ići SDP i u narednom periodu", istakao je Vujović.

Novi opštinski odbor SDP u Gusinju imaće 15 članova.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR