Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mandić: Ništa lično, pitanje je srpskog naroda

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Portal RTCG

Mandić: Ništa lično, pitanje je srpskog naroda

Nakon potpisivanja Ugovora između Crne Gore i Svete stolice i Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa Islamske zajednice i Vlade Crne Gore, u DF-u očekuju da se ove dvije vjerske zajednice neće miješati u odnose među pravoslavnim vjernicima u Crnoj Gori, te da, kako je poručio jedan od lidera Andrija Mandić, neće učestvovati u raspravi i neće glasati za predloženi Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

Mandić je pojasnio da nije ništa lično, ali da je ovo pitanje srpskog naroda i da je pošteno da ostave pravoslavcima da sami riješe ovo pitanje.

"U ime DF-a sam lično pozvao političke predstavnike, one koji vjeruju. Dakle, ja ne pozivam ateiste koji su porijekom muslimani ili katolici, već samo one koji su vjerujuću ljudi, da se ne miješaju u ovaj problem koji postoji, očigledno, među pravoslavnim vjernicima. To nije problem među pravoslavnim vjernicima, da budem precizan, već postoji problem među pravoslavnim vjernicima i onima koji ne vjeruju, ali se predstavljaju da su pravoslavni vjernici", kazao je Mandić.

Komentari

Јоцо,

@mahala, Нећеш да будеш Србин јер ти се не свиђа неки српски политичар? Шта је с тобом? Не гласај за њега и то је то.

Katunjanin,

Providna ti je prica ,mislis da su oni ludi ,do skoro si ih pljuva i kinjio sad bi da ih sklonis kao da Crna Gora nije jednako njihova kao svih njenih lojalnih gradjana .

Crnogorski Betoven,

Sto onda Irinej pise pismo Papi i moli za pomoc?

mahala,

Vojvoda Pipunović je izdušio kao ona Bjeličina lopta pa slabo odskakuje. Vojvoda Pipunoviću, ko je vas ovlastio i dao punomoćje za govorite i zastupate srpski narod Crne Gore. Ispisujem se iz skupa Srba CG zbog ovakvih koji na našim osjećanjima prave pare za svoj džep. Više se kao Srbin neću pisati.

Ostavi komentar

0/300