27 °

max 32 ° / min 24 °

Petak

18.09.

32° / 24°

Subota

19.09.

30° / 21°

Nedjelja

20.09.

31° / 22°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 20°

Utorak

22.09.

30° / 20°

Srijeda

23.09.

26° / 22°

Četvrtak

24.09.

28° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković: Propaganda neće pokolebati CG, Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije

Politika

Tag Gallery
Comments 5

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Marković: Propaganda neće pokolebati CG, Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije

Propaganda da će Crna Gora biti srpska, uz vulgarno plakatiranje i farbanja po našim gradovima, neće pokolebati Crnu Goru da Vlada i institucije zaštite Ustav i primjenom zakona sačuvaju državne i nacionalne interese, poručio je zamjenik predsjednika DPS-a Duško Marković.

On je na sjednici Opštinskog odbora DPS-a u Pljevljima kazao da su litije pokazale da nijesu vjerske nego političke i da su usmjerene na promjenu vlasti i ugrožavanje suverenosti Crne Gore.

"Mitropolit Amfilohije se stavio na čelo anticrnogorske opozicije, okupljajući ih. To je rezultiralo sinoćnim protestom i litijom gdje samo za Crnogorce nije bilo mjesta", kazao je Marković i poručio da je siguran da će građanska i demokratska Crna Gora i ovaj put odbaciti takav folklor i destrukciju. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

Propaganda ili ne-izgleda da Crnogorci pod DPS sa regionskom opozicijom nestaju.Daju se vidici kao da će crnogorsku državu naselit popovi naroda otrcana srpatva Srbije.Tako da sva Crna Gora bidne jedan manastair za sve popove naroda otrcana srpstva Srbije.

Kanon 17

@Šćepan,TREBA ZVANICNO TRAZITI UKIDANJE TOMOSA KOJI JE DAT SADA NEPOSTOJECOJ DRZAVI. I TACKA. RESTORZIJU URADITI. SVE PO ZAKONU, PA AUTOKEFALNOST KAD GOD DA NAM VRATE, A MORALI BI KANON 17 CETVRTOG VASELJENSKOG SABORA NAM PO DIREKTIVI VACA AUTOKEFANOST KAO POMJESNOJ CRKVI.

Zdravko

@Peto, Taman tako, Ante je rekao tada :'Zablude ćemo plaćati siromaštvom, trovanjem duha i položajem daleke periferije u Evropi'! Sve tačno, bojim se da ništa, ama baš ništa nijesmo naučili od prošlosti.