14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Budva: Pavićevićev transfer blama

Politika

Comments 3

DPS Budva: Pavićevićev transfer blama

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Ostavka Pavićevića na mjesto predsjednika Crnogorske je očekivana. Ali ona ne predstavlja nikakav lični, a još manje moralni čin, već iznuđen potez političara koji je, zbog vođenja anticrnogorske politike, u potpunosti ostao bez podrške, saopšteno je iz budvanskog DPS-a.

"Nakon transfera u kojem je iz Srbije stigao "na pozajmicu" u Crnogorsku, za očekivati je bilo da uslijedi povratni transfer Pavićevića iz Crnogorske u Srpsku (čitaj: Demokrate), u kojoj već duže vrijeme volontira na poslovima šefa protokola i ličnog PR-a, saopštavajući sve ono što Bečić ne smije.

Rekorder po broju transfera i stranačkih dresova, u svom rutinskom oproštajnom govoru je pokušao da napravi transfer blama zbog činjenice da je u Crnogorskoj postao persona non grata, tako što se osvrnuo na politiku DPS-a. Međutim, to je samo još jedan trik koji treba da mu posluži kao zakletva budućim poslodavcima da više nikad neće praviti koaliciju sa DPS-om, kao 2018. u Podgorici", navedeno je u saopštenju.

Poznato je, kako su kazali, da je to "osnovno i jedino "programsko" načelo Srpske (čitaj: Demokrate)".

"Vjerujemo da je crvena kravata spremna za Pavićevića. Kad se samo sjetimo koliko se trudio da je zasluži, braneći neodbranjiv plagijat Alekse Bečića, pa mnogobrojne tirade koje je morao da izgovara o DPS-u, da se opravda za sve one neuspješne pokušaje “flertova” sa našom partijom.

Ipak, da budemo iskreni - i Pavićević zaslužuje Demokrate, i oni njega. Biće to priča sa poznatim krajem", poručili su iz DPS-a.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

Transver godine,jer on je neko o koga ce se otimati;)).Prti Pavicevicu tamo dje nema ni C od neceg crnogorskog.

!!!

Ko ne bi pozelio ovakvog deliju u svoju partiju.Autenticni Crnogorac.To ce biti drugi u Demokrate.A prvog se ne mogu sjetiti...