12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Neka znaju državni organi - proslavićemo slavu Sv. Vasilija kao i svake godine

Politika

Comments 13

Mandić: Neka znaju državni organi - proslavićemo slavu Sv. Vasilija kao i svake godine

Autor: Antena M

  • Viber
"Pozdravljam i okupljanja u Beranama"

Nova srpska demokratija proslaviće svoju slavu - Svetog Vasilija Ostroškog onako kako slavili svake godine, kazao je u toku skupštinskog zasijedanja lider te partije Andrija Mandić.

Nova srpska demokratija slavi slavu Svetog Vasilija Ostroškog i mi ćemo, da ne bi bilo nikakve zabune, proslaviti slavu onako kako smo je slavili svake godine. Evo, neka znaju to državni organi, neka zna to ovo kooridinaciono tijelo koje je formirano, jer se jednom mora prekinuti ovo nasilje koje vrši to koordinaciono tijelo i mora se zaustaviti kampanja DPS-a koja je na uštrb građana Crne Gore, a na hiljade i hiljade ljudi znaju da se ovo sve radi zbog vaše izborne kampanje i da ovaj napad na SPC, ovaj napad da ne dozvoljavate ljudima da uđu u hramove - da je samo u funkciji zaustavljanja litija", kazao je Mandić, uz još jednu poruku:

"Nemojte da mislite da ona velika litija u Nikšiću ili ovdje za Markovdan, da naše vladike neće razmisliti šta da rade tog dana, ali ja nijesam vladika, to je njihov posao, oni će vidjeti šta da rade. Ja sam predsjednik Nove i želim da obavijestim našu javnost, naše pristalice, članove Nove, da ćemo ove godine našu slavu slaviti onako kako smo je slavili otkad smo osnovali našu stranku."

Mandić je u Skupštini takođe komentarisao današnje okupljanje pristalica SPC u Beranama.

"Dakle, posebno želim da pozdravim one hrabre ljude u Beranama koji obilježavaju slavu njihovog manastira - koji je jedan od najstarijih u Crnoj Gori, koji je podigla slavna dinastija Nemanjića i koji su na jedan pravi način pokazali, ne samo tom gradu nego i čitavoj Crnoj Gori, kako se treba ponašati se dostojanstveno i hrabro", naveo je on.

Komentari (13)

POŠALJI KOMENTAR

Mihailo

Crna gora je uvijek pobjeđivala svoje neprijatelj, a izgleda ne moze s Mandicem i njegovom druzinom iz DFF-a. Pod hitno im treba zabraniti rad ili ih deportovati kod Vuči ca i Irineja

Vjera

Ovog covjeka treba deportovati iz Crne Gore i ostaviti ga tamo gdje pripada da nastavi svoju borbu

Jelena

Ovo ništavilo, od čovjeka treba da napusti Crnu Goru,da shvati da mu mjesto sa družinom nije ovdje medju normalnim gradjanima za njega je Bosna i Leskovac!