31 °

max 32 ° / min 25 °

Petak

18.09.

32° / 25°

Subota

19.09.

30° / 21°

Nedjelja

20.09.

31° / 20°

Ponedjeljak

21.09.

31° / 20°

Utorak

22.09.

28° / 21°

Srijeda

23.09.

25° / 22°

Četvrtak

24.09.

27° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić posljednji na poslaničkoj listi koalicije

Politika

Comments 5

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • Viber

Mandić posljednji na poslaničkoj listi koalicije

Predsjedništvo Nove srpske demokratije održalo je danas sjednicu na kojoj je utvrdilo poslaničku listu NSD u okviru DF-a i koalicije Za budućnost Crne Gore.

Predsjednik SD-a Andrija Mandić, kako je saopšteno, vlastitim izborom sebi je opredijelio posljednje mjesto na listi kandidata NSD i nalaziće sa na 81. mjestu zbirne poslaničke liste koalicije.

“Mandić će voditi izborni štab koalicije “Za budućnost Crne Gore” i uložiće najveći mogući trud da se ostvari što ubjedljivija pobjeda na izborima”, saopšteno je iz ove NSD.

Predsjedništvo je, kako je navedeno, na prijedlog Mandića donijelo odluku o velikoj kadrovskoj obnovi i u prvih deset kandidata za poslanike uvrstilo čak šest novih lica.

Kako je saopšteno iz ove partije, prvo mjesto na izbirnoj listi koalicije “Za budućnost Crne Gore” pripada nestranačkoj ličnosti Zdravku Krivokapiću, a sljedeći sa kvote koja pripada NSD je potpredsjednica stranke Simonida Kordić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Mihiz

Vojvoda sa kokardom na posljednjem mjestu, a tek Simonida Kordici. A Vojvoda ce dati sve od sebe da pobijede. Neka kristal skuva dosta koljenica. Dako Manda i pipun odmah odu u Spuz. Kad dobije zaba vjede, onda ce oni izbore, ali Darvinova evolucija je đavoljski dug put

europeac

Zašto me ova koalicija podsječa na "vučiju jazbinu" od prije 75 godina. Neka nam je vječna Crna Gora