Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović u Pljevljima: Crna Gora može biti samo građanska, mir i toleranacija da budu prioritet

Politika

Comments 9

Abazović u Pljevljima: Crna Gora može biti samo građanska, mir i toleranacija da budu prioritet

Autor: Antena M

  • Viber

Lider koalicije "Crno na bijelo", Dritan Abazović posjetio je danas Pljevlja i tom prilikom, kako je navedeno iy te partije, razgovarao sa velikim brojem građana i građanki Pljevalja.

Abazović je posjetio i Islamsku zajednicu, gdje ga je dočekao glavni imam odbora Islmaske zajednice u Pljevljima, Samir Kadribašić.

"Ostvarili smo istorijsku pobjedu na izborima, dostojanstvenim, demokratskim i civilizovanim putem - olovkom. Sada je glavni zadatak svih partija nove vlasti da sačuvamo mir, da tranziciju završimo bez ikakvih provokacija i incidenata koje priželjkuje DPS, kako bi u što kraćem roku krenuli sa čišćenjem velikog haosa koji nam u svim segmentima ostavlja trodecenijski režim. Crnu Goru možemo graditi samo kao građansku državu, u kojoj ravnopravan položaj imaju sve vjere i nacije i samo takvu, građansku Crnu Goru će naša platforma podržati", ukazao je danas Abazović.

On je kazao da su i Crna Gora i Pljevlja jednako svih Crnogoraca, Srba, Bošnjaka, Albanaca, Hrvata i svih drugih nacionalnosti i vjera, kao i da platforma "Crno na bijelo" samo takvu Crnu Goru može podržati i graditi.

"Mi smo garant suverene i građanske Crne Gore. Mi smo garant jake države Crne Gore, a slabog kriminala i istrijebljene korupcije. Sada pozivam građane ne mir, biće vremena za slavlje. Ostanite kućama, treba nam mudrost i veliko strpljenje. Dajte da pomirimo Crnu Goru, jer tenzije trebaju samo onima koji su izgubili vlast", ukazao je Abazović.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Četnici, kada prigusti, mogu u genocidnu RS ili u Srbiju gdje su ugledne ličnosti presuđeni ratni zločinci, a mi Crnogorci ostajemo ovdje! Kada dogori do nokata....

nenad_mne

Tvoje objašnjenje se graniči sa bezobrazlukom, ko je svih ovih godina sačuvao mir, a ko ga je stalno remetio? Sada četnici, koji su udarna pesnica DF-a, mirotvorci, a DPS provocira. Konsultuj se sa Medojevićem, pa izbacite koji snimak, kao dokaz! Pitaj tvoje partnere koji su ti na slici sa četničkom

Rajan

Sa klerofašistima da gradiš građansku Crnu Goru?! Sa 4 mandata da pušteni duh nacionalizma vratiš u bocu? Da izađeš na kraj sa velikosrpskom mašinerijom predvođenom naci-sektom SPC? A ne smiješ da označiš koga treba za šovinističke izlive mržnje no nas pobroja sve, "oslobodioče"!