14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rusi tvrde: Crnogorska opozicija ne podržava verziju o krivici Rusije u slučaju Navaljni

Politika

Tag Gallery
Comments 7

Rusi tvrde: Crnogorska opozicija ne podržava verziju o krivici Rusije u slučaju Navaljni

Autor: Antena M

  • Viber

Pozivajući se na Eduarda Česnokova, zamjenika urednika za međunarodnu politiku lista “Комсомольская правда” (kp.ru), neki portali na ruskome jeziku danas izvještavaju da “crnogorska opozicija ne podržava verziju o krivici Rusije u slučaju Navaljni”.

Česnokov je, tvrde “Федеральное агентство новостей” (riafan.ru) i “News Front — Информационное агентство” (news-front.info), razgovarao sa Zdravkom Krivokapićem, nosiocem liste Za budućnost Crne Gore.

“Po njegoivm (Krivokapićevim) riječima, on, za razliku od evropskih kolega, ne može sebi dozvoliti da se bavi hipootezama koje nijesu potkrijepljene činjenicama”.

Citira se Krivokapićeva izjava, iz koje, međutim, nije jasno da li on podržava ili osporava tvrdnje da je Aleksej Navaljni, ruski opozicionar, otrovan od strane ruske države.

“Nijesam dobro upoznat sa pričom o Navaljnom, a vi znate da profesor ne može sebi priuštiti da razgovara o nečemu a da ne zna činjenice. Sve ostalo je područje hipoteza u koje ne bih želio da ulazim. Mislim da će vrijeme pokazati gde je istina, a gdje laž “, rekao je Krivokapič, kako se navodi, “u intervjuu Edvardu Česnokovu”.

Krivokapić je ranije, 1. septembra u intervjuu za “РИА Новости” eksplicitno kazao:

“Podrška Crne Gore sankcijama Zapada protiv Rusije bila je greška”.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Radio Kuči

Profesore batali se ti politike i idi ljubi ruke popovima a drzneš li se da srbiji i svetosavskoj crkvi poklanjaš naša groblja i crkve nećeš baš dobro započeti bavljenje politikom ! Bio si ti u Njmačkoj i proučio si drugi svnetcki rat...........

Lazni car

oh, molim vas, Rusi trvde... grow up, Anteno

Jelena

Ovo će kući, nema dogovora ,Krivokapić, je dobar za šljivu, ovi znamo kakvi su,Dritan glumi akademika, bolje bi mu bilo da je sačuvao sofru, i okupiti svoje Albance za Crnu Goru. Jesu mu u Beogradu , dio familije, pa bit će da sjedi na nekoliko stolica ,neka će mu se izmaći.