16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Savjetnik Krivokapića: Budući premijer CG neće se rukovati sa zvaničnicima Prištine!

Politika

Tag Video
Comments 18

Savjetnik Krivokapića: Budući premijer CG neće se rukovati sa zvaničnicima Prištine!

Autor: Antena M

  • Viber

Srećko Crnogorac, koji se u medijima predstavlja kao glavni savjetnik i član ekspertskog tima Zdravka Krivokapića, nosioca liste Za budućnost CG, gostujući nedavno na SRPSKOJ RTV iz Podgorice, objasnio je kako će Crna Gora voditi politiku prema Kosovu:

“Mislim da bilo koji budući premijer, dakle, prvi demokratski premijer Crne Gore, koji bi prihvatio da stisne šaku bivšim članovima OVK-a, ili ljudima za koje postoji ozbiljna sumnja da su učestvovali u ratnim zločinima, po automatizmu bi izgubio svaku vrstu autoriteta. I ja sam siguran da budući premijer neće biti takve vrste osoba i da svakako neće nikada postupiti na takav način”, kazao je između ostaloga Crnogorac u emisiji “Ogledalo”.

Podsjetimo, aktuelni predsjednik Kosova, Hašim Tači, bio je politički lider OVK-a. Niz drugih najuticajnijih kosovskih političara na vlasti i u opoziciji su takođe bivši članovi OVK-a. Predsjednik Srbije Aleksanadar Vučić više se puta rukovao sa Tačijem, koji se u nekim postupcima dovodi u vezu sa ratnim zločinima…

Komentari (18)

POŠALJI KOMENTAR

Roza

@Anonimous Pošto gledate “Parove” izvolite tamo, jer za drugo i niste. Ne komentarišite više, jer to ne znate da radite, niti shvatate o čemu gospodin Crnogorac govori.

Velika

@Milena Nisu valjda svi Albanci ratni zločinci? Ili po Vama jesu?

Osvald

@Mara Gospodin je iz Herceg Novog. Bio je najbolji student filozofije, najbolji student Specijalističkih studija za politikologiju na Oxfordu, najbolji student Magistarskih studija globalnog rukovođenj i diplomatije, dobitnik je prestižnih nagrada za izvrsnos, član MENSA, poznavalac 6 stranih jezika