15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dino Mustafić: Okorjeli nacionalizam je duhovni i intelektualni svijet lidera opozicije u CG

Politika

Comments 12

Dino Mustafić: Okorjeli nacionalizam je duhovni i intelektualni svijet lidera opozicije u CG

Autor: Antena M

  • Viber

Dino Mustafić, jedan od najpoznatijih pozorišnih reditelja na potjugoslovenskim prostorima i osvajač brojnih priznanja na međunarodnim filmskim festivalima, povodom objavljivanja na “Anteni M” video i foto snimaka Zdravka Krivokapića, kako u četničkom društvu, ispod slike ratnog zločinca, prije dvije decenije dočekuje osuđenog teroristu, oglasio se sljedećim tviter postom:

“Ne znam koga može iznenaditi duhovni i intelektualni svijet lidera opozicije u CG. Nažalost, opozicija je u mnogim zemljama Zapadnog Balkana puna okorjelih nacionalista, mimikrično predstavljenih kao napredna alternativa. Danas se bira samo ovako ili onako zlo”.

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

sankcije Srbiji

Da smo uveli sankcije ili prekinuti diplomat. odnose ne bi sada Crnu Goru vodili četnici. Zabraniti ekstrem. stranke Df, Snp, UJD...Išćerati popove iz Srbije koji rovare i sprdaju se s nama.

Vuko

@gost A zasto bismo mi isli u sume?Nije 1918 sa srpskom okupatorskom vojskom po Crnoj Gori nego je suverena Crna Gora sa vecinom gradjana koja voli svoju zemlju.Ovoga puta ce bjelasi po pecina :-)).Da se malo zamjenimo da vide kako je.

Ctrl

@gost ja se nadam da ne,ali ne treba zaboraviti da se iz sume mnogo puta i branila CG,iz sume se branio i antifasizam,ako dotle dodje,naredni smo tome.Ali licno ne bih volio da dodje bas do suma.