13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Dino Mustafić: Okorjeli nacionalizam je duhovni i intelektualni svijet lidera opozicije u CG

Autor: Antena M

  • viber

Dino moj dobri - 1

Sudbina nam je dala, ili smo mi predodređeni na zlo, nasilje, mržnju. U Crnoj Gori religija nije neki hit- ni kod pravoslavnih, muslimana, katolika . Svi smo bili komunisti, bratstvo jedinstvo i svi da smo glavni, đe god odemo. Srbi i Hrvati su istinski religozni. Crnogorci, ako može fotelja.

Ctrl

@Dino moj dobri - 1 Dobrim dijelom ste u pravu.Ta nasa sujeta i pizma su nas mnogo kostale i kostaju.Drugi su to znali iskoristiti.Sto se tice religioznosti velika povrsnost,neznanje i zloupotreba.Sto se tice Srba i Hrvata dio njih da,ali ne i svi.

Dino moj dobri / 2

Srbi su majstori za kupovinu. Kupovali su znamenite Crnogorce, Bošjanke, Hrvate. Crnogorci su najjeftiniji (za fotelju), Bošnjaci bolje prolaze, bolji su trgovci (Meša, Kustura Nemanjić, Bazdulj i pevači i pevaljke). Andrić najmudriji.Crnogorci hoće građansku, Srbi srpsku, Albanci albansku, Bošnjaci

Dobri moj Dino- 3

Bošnjaci bošnjačku stranku. Po nekoliko stranaka, Crnogorci (najmnogobrojniji )tek sad imaju Crnogorsku stranku. Srušili nam državu 1918, sada nam opet pripremaju Mali Šengen- Veliku Srbiju. Srpski je tražiti, crtati i rušiti. Njima sudbina, nama omča. Tako je to moj dobri Dino. A, đe ćemo mi ????

HNovi

Odavno se srpske trobojke vijore širom Crne Gore, a crnogorske spaljuju.Čudu misam mogla fa se načudim kako se to dozvoljava, kako mogu.A mogli su i činili su svašta.Za to su u drugim zemljama teške kazne .To je okupacija, a neko nije reagovao i time izdao Crnu Goru...Kad ti se nešto desi jednom, kriv je drugi, ali više puta...

gost

Ja sam ipak ubjedjenja da Crnogorci ne treba da imaju nacionalnu stranku (u sto se DPS pretvara), jer nacionalizmom (pa ni crnogorskim) se ne moze braniti gradjanska drzava. Samo gradjanski, antifasisticki, sekularni pokret moze pobijediti cetnistvo i fasizam...

gost

@gost ... i za to ne moramo ic u sume, dovoljna je pamet u glavu!

Ctrl

@gost ja se nadam da ne,ali ne treba zaboraviti da se iz sume mnogo puta i branila CG,iz sume se branio i antifasizam,ako dotle dodje,naredni smo tome.Ali licno ne bih volio da dodje bas do suma.

Vuko

@gost A zasto bismo mi isli u sume?Nije 1918 sa srpskom okupatorskom vojskom po Crnoj Gori nego je suverena Crna Gora sa vecinom gradjana koja voli svoju zemlju.Ovoga puta ce bjelasi po pecina :-)).Da se malo zamjenimo da vide kako je.

Ctrl

@gost Slazem se da taj pokret treba da bude prije svega antifasisticki i gradjanski.I taj pokret treba da bude namijenjen na ocuvanju takve CG,pogotovo Crnogoraca bez kojih nema CG,i cije postojanje je ugrozeno i u sopstvenoj drzavi.

sankcije Srbiji

Da smo uveli sankcije ili prekinuti diplomat. odnose ne bi sada Crnu Goru vodili četnici. Zabraniti ekstrem. stranke Df, Snp, UJD...Išćerati popove iz Srbije koji rovare i sprdaju se s nama.