15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić iniciran u primitivizam i monstruoznost

Politika

Comments 4

Krivokapić iniciran u primitivizam i monstruoznost

Autor: Antena M

  • Viber

Odavno me nešto nije uznemirilo koliko nedavno objavljeni snimak na kojem možemo vidjeti današnjeg lidera crnogorske opozicije koji će uskoro biti premijer Crne Gore, Zdravka Krivokapića iz 1999, kako pokunjeno sjedi u nekoj prostoriji sa sektaško-makabrističkom ikonografijom u kojoj razne izoblične i neproduhovljene face od alkohola i ludila propalih šovena izgovaraju i urliču stvari koje mi je bilo muka do kraja slušati – piše Vuk Bačanović, srpski novinar iz BiH.

 “I to u čast čovjeka potpuno bizarne karijere destruktivnog i autodestruktivnog hazardera i teroriste – Nikole Kavaje, koji je na zidu držao slike Hitlera, Musolonija i Staljina, poznatog po vrlo mudrim i produhovljenim riječima: ‘Govorio sam Mladiću kako da se bori protiv Muslimana…’”,  prenosi  portal “Preokret”.

Autor se, između ostalog, pita je li Krivokapić “morao proći fazu društvene inicijacije u primitivizam i monstruoznost, ako je čak i njegov put zatrovan monstruiziranim okruženjem, kolike će nam samo decenije trebati da ga se riješimo”.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

europeac

@Ksenija Nikšić Ne porediga sa Mimom, ponižavaš Mimu. Mima je gospodin EXALANS. Ova j je BURENIJA za Mimu, bez obzira na obrazovanje "ĐABA MU obrazovanje". NEKA NAM JE VJEČNA CRNA GORA

Monica Bellucc

@Ksenija Nikšić Mima je stvarno Evropski čojek u poređenju s pomenutim gospodinom i njegovim "vanvremenskim društvom" sa snimka.Samo Ulemek fali,no mali je bio tad,još mali u poređenju s Kafajom.

HN

Je li ovo šljivka? Po boji bi se reklo!