15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević razgovarao sa Krivokapićem: Prije izbora Vlade povući Zakon i potpisati temeljni ugovor sa SPC i Irinejom

Politika

Comments 8

Knežević razgovarao sa Krivokapićem: Prije izbora Vlade povući Zakon i potpisati temeljni ugovor sa SPC i Irinejom

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević razgovarao je sa kandidatom za mandatara za sastav nove vlade, nosiocem liste koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravkom Krivokapićem.

Nakon razgovora, iz te partije je saopšteno da je lider DNP Milan Knežević potvrdio spremnost te stranke da podrži Zdravka Krivokapića za mandatara buduće vlade.

"Da bi se izbjegao svaki vid mogućeg medijskog manipulisanja povodom sastanka Milana Kneževića i Zdravka Krivokapića ,obavještavamo javnost da je lider DNP-a jos jednom potvrdio spremnost naše stranke da podrži Zdravka Krivokapića za mandatara buduće Vlade, i da ce to isto saopštiti na konsultacijama kod predsjednika države".

 Iz DNP poručuju da je Knežević budućem mandataru predložio da novouspostavljena parlamentarna većina koja je dala podršku Zdravku Krivokapiću, i prije izbora Vlade, povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"Milan Knežević je u ime DNP- a budućem mandataru predložio da novouspostavljena parlamentarna većina koja je dala podršku Zdravku Krivokapiću, i prije izbora Vlade, povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kako bi se nakon toga stvorili preduslovi da država Crna Gora potpiše Temeljni ugovor sa SPC i njegovom svetošću patrijarhom srpskim Irinejom", navodeno je u saopštenju.

Iz DNP su saopštili da su se Knežević i Krivokapić saglasili da svi moraju dati doprinos razvoju države i da je budućnost svih građana, bez obzira na političku i bilo koju drugi pripadnost, prioritet u radu buduće Vlade.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

Bijeli Pavle

Ima li Crnogorca koji ce predat oruzje krvnicima

Kosovo 99

@gost koprca; Đab - đaba! Pojeo vas Dritan, a bome i strani ambasadori!

gost

Nista, Knezevicu, bez registracije! E ako ce Irinej da preseli sjediste na Cetinje, to je onda druga prica... Sve su prilike da se dzabe koprcas.