13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Frontovci vrijeđali Boženu Jelušić, ona odgovara: Ne prihvatam takvu vrstu političkog folklora

Politika

Comments 25

Frontovci vrijeđali Boženu Jelušić, ona odgovara: Ne prihvatam takvu vrstu političkog folklora

Izvor: CdM

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Oštri tonovi obilježili su današnje zasijedanje crnogorskog parlamenta. Kako CdM prenosi, tokom izlaganja poslanice koalicije Crno na bijelo Božene Jelušić, uvredljivo i neprimjereno su joj dobacivali pojedini poslanici Demokratskog fronta.

Jelušić je potvrdila da je sve vrijeme sjednice bilo neumjesnog dobacivanja između poslanika.

“Lično ne prihvatam takvu vrstu političkog folklora i sve nepoznanice sam razriješila sa kolegama iz Demokrtaskog fronta”, kazala je kratko Jelušić.

Podsjetimo, Jelušić je danas kazala da Crnoj Gori ne treba tamjan i vraćanje u prošlost, već da se okoštale institucije pokrenu.

Čini se, kako navode, da je baš ta izjava revoltirala pojedine poslanike Fronta koji su se neprimjereno ponašali prema koleginici.

Komentari (25)

POŠALJI KOMENTAR

Crnogorka

A što ste očekivali gospodjo? Vi kao da ih prvi put vidite i čujete. Ako smatrate da im ne pripadate, izadjite iz partije pa se priključite crnogorkoj stranci i branite institucie.

Bajče

Obrazovanje ne znaci obavezno i pamet . Ova se sigurno nece opametiti . Jer mogla je to i za prošle 4 godine u Budvi ...... pa nista . Crnogorci i gradjani , nemojte u nju gajiti nadu . Nema tu štofa za to .

Nikola

Sve je to jedna farsa!!!Ne dozvolite da vas "napadi" i "odbrane" zavaraju i ne zaboravite da je CG u opasnosti!Šta god da čujete ili pročiitate u vestima i sl.je pokušaj da vam se skrene pažnja s te činjenice!Nilad više ni glas URA-i i Demokratama Bečića,ti glasovi će bit okrenuti protiv CG!U pamet!