15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Frontovci vrijeđali Boženu Jelušić, ona odgovara: Ne prihvatam takvu vrstu političkog folklora

Izvor: CdM

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

učo

Božena je pametna i kulturna dama. Nažalost odabrala je pogrešnu stranu. Viđe će da ne pripada tom folkloru.

Nera

@učo Ova Gospođa i te kako pripada tom folkloru,pokazala je to u prošlom mandatu budvanske skupštine.

Lily

@učo Kontradiktorno. Pametna i kulturna : DF i družina. Pripada, štaviše, na pravom je mjestu.

Bajče

Nije maloljetna . Na kraju su se razjasnili i razumjeli . Ma nemoj . Da li su i za Boženu , DF - ugledni parlamentarci . A znamo gdje je sad Ranko. Nigdje . Tako ce proći i Božena . No bice kasno za CG .

@@@@

@učo Gospodja se nije spotakla ili kliznula pa pala na trotoar nego je danima sa rukovodstvom URE vagala sto da rade i izabrala sto je izabrala i sad treba da je zalim.JA ZALIM CRNU GORU

HN

@učo Lijepo narod kaže: "S kim si, takav si"!!!

Bajče

Obrazovanje ne znaci obavezno i pamet . Ova se sigurno nece opametiti . Jer mogla je to i za prošle 4 godine u Budvi ...... pa nista . Crnogorci i gradjani , nemojte u nju gajiti nadu . Nema tu štofa za to .

Crna Gora

Jeli moguce da ovoliko gaze ove ljude iz Crno - Bijelo i da i oni toliko mogu da trpe, i da trpe, i da trpe, i ponizenje i sebe i Crne Gore , i sve zarad cega smjene DPS-a , a sve ostalo neka izgori.. koaliciju pravit sa DF -om je kao da trcis niz liticu i nadas da nece pasti u provaliju. Samo sto sada URA niz liticu gora Crnu Goru..

Ljiljana

Licemjerno do kraja. Brutalno vrijedja pamet svakog misleceg covjeka. Kao dio koalicije dijeli njihove vrijednosti. Da nije tako - ne bi ni bila sa njima. Urasi su vise od licemjera.

Libero7

Prvom prilikom bice kao u guci pod sator (budvi).

Vlado

Na što im je Dritan žestoko odbrusio...:)

Podgoricanin

Sve čemu težite možete uraditi i sa crnogorskim blokom .napravite principe, pozovite eksperte a ne eksoerte ko sto je onaj ivanović iz budve. Inače džaba vam priča , vi tu grupaciju hranite energijom. Što URA radi je isto kao da pošaljete vatrogasna kola puna benzina da gase malu vatru!

CG1

Ako je tako pametna, možda i jeste, za nešto, ali njeni postupci me navode na suprotno. Udružiti se sa neprijateljem države da "praviš uređuješ državu" vjerujem da je nepoznanica.....

Ctrl

Ko s djavolom tikve sadi...Sami ste to trazili gospodo iz Ure pa sad izvolite uzivajte u politickim folklorima i ponasanju vasih koalicionih partnera.I jos nesto:To je tek pocetak.