11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Potvrđujem sve navode Gorana Đurovića

Politika

Comments 9

Abazović: Potvrđujem sve navode Gorana Đurovića

Autor: Antena M

  • Viber

Goran Đurović je bio odličan kandidat za ministra, a pritom je još bolji čovjek. Radi se o vrhunskom menadžeru, humanisti, pacifisti, čovjeku velikog znanja sa velikim osjećajem za razumjevanje drugih. To su karakteristike ljudi koji najviše trebaju Crnoj Gori, saopštio je na svom Tviter nalog lider GP URA Dritan Abazović.

"Ovim putem i potvrđujem sve njegove jučerašnje navode. Goran Đurović je mnogo dao Crnoj Gori, a ono najbolje tek treba da uradi.


Poštujem odluku Jovane Marović, iako sam se nadao drugačijem odgovoru. Žao mi je što ona neće biti glavni pregovarač jer sam ubijeđen da je među najboljim poznavaocima procesa evropskih integracija u našoj zemlji.

Vjerujem da će njena ekspertiza biti na raspolaganju novoj Vladi u formatu za koji ona procijeni da je najefikasniji.

Čestitam profesorici Injac, čiji mi je profesionalni bekgraund jako dobro poznat, na kandidaturi i očekujem da ćemo imati uspješnu i blagotvornu saradnju.

Najvažnije od svega, ostaje cilj da demontiramo korumpirani režim i da počnemo sa radom u interesu svih građana Crne Gore.

Nikad ne treba zaboraviti da samo “dogovor kuću gradi”. Svako odustajanje od istog može imati velike posljedice, najviše po one koji se istih ne pridržavaju", zaključio je Abazović.

Podsjetimo, izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović izjavio je juče da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora izabrati drugog kandidata.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Eagles

@mrki Neka napise pismo ... Ambasadi koja i na njegovu a i na nasu zalost odlucuje o kljucnim rabotama

podgoricanin

prosto me je muka kada pročitam da Dritan brani Crnu Goru. vidimo ekpertost apostola. izgleda da om je jedina zajednicka stvar negiranje Crnogoraca a ujedno i dovođenje naziva Crna Gora u kontekst srpske pokrajne. čujemo božovica URA cuti, čujemo srpske istoricare URA ćuti, čujemo Vučića i Srpske ministre kako prisvajaju Crnogorske Crkve URA ćuti. izgleda da imate đon obraz kada se tako ponasate.

mrki

Tvoje komplekse skupo ce neko platiti. da li si svjestan sta radis?