14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zajedničko saopštenje sa sastanka:  Stvoriti uslove za kohabitaciju koja će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti

Politika

Tag Gallery
Comments 17

Zajedničko saopštenje sa sastanka: Stvoriti uslove za kohabitaciju koja će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić, predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović razgovarali su na sastanku, koji je inicirao premijer Krivokapić o pitanjima koja su nacionalno važna i za vlast i za opoziciju, i za sve građane Crne Gore, navodi se u zajedničkom saopštenju predsjednika Crne Gore, predsjednika Skupštine i predsjednika Vlade. 

"Na sastanku su razmotrena pitanja koja se tiču funkcionalnosti države, institucija i njihovog daljeg razvoja, bez čega nema ni demokratskog ni ekonomskog napretka zemlje.

Iskazana je spremnost da se taj interes slijedi kao zajednički nacionalni interes i unapređuje zajednička odgovornost prema potrebi daljeg razvoja Crne Gore kao evropskog društva, kvalitetnijeg životnog standarda i slobode pojedinca", navodi se u saopštenju. 

"Razgovarano je i o pitanjima koja su bila predmet nerazumijevanja u prvim etapama funkcionisanja kohabitacije i iskazana je spremnost da se većom inicijativnošću za saradnju i konstruktivnošću u dijalogu unapređuju i stvaraju uslovi da imamo model kohabitacije, koji će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti i doprinositi kvalitetnijem legitimisanju Crne Gore i njene demokratije u međunarodnoj javnosti", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (17)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

@Andjela Becic je ISTO sto i ostala dvojica a i ciljela vladajuca garnitura. Razlika je samo u tome sto je lukav i pritajen i sto misli da je zato mudar i da uspijeva da prevari narod. Mozda je zbog te svoje lukavosti i gori od ostalih u karakternom smislu,ako ima kud.

Marina

@Branka Dogovorili su se da rade zajedno u interesu Crne Gore. Ima samo jedna sitnica. Interes Crne Gore kako ga predsjednik vidi je da napreduje ka EU kao samostalna multietnicka i gradjanska drzava,a ovih ostalih da CG postane druga srpska drzava.

izdajstvo se ponavlja

Poslije kralja Nikole, evo i Milo potpisuje kapitulaciju. Sa toliko izdajnika se ne stvara dr\ava.