10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Zajedničko saopštenje sa sastanka: Stvoriti uslove za kohabitaciju koja će voditi efikasnijem funkcionisanju vlasti

Autor: Antena M

  • viber

Aleksandra

Nas presjednik MiloJe stvarno pravi Gospodin.

europeac

Ups... ništa konkretno. Valja čekat do daljnjeg.

Nikola

Zadivljujuce isprazno saopstenje - glava me zaboljela dok sam ga citao! Hvala nasim mudrim vodjama! A zna li ko o cemu su zapravo razgovarali?

Branka

@Nikola Hvala za ovaj komentar.I ja isto mislim.Čitam dva puta i ništa ne zaključih o čemu su razgovarali, što su dogovorili i što će dalje biti.

Marina

@Branka Dogovorili su se da rade zajedno u interesu Crne Gore. Ima samo jedna sitnica. Interes Crne Gore kako ga predsjednik vidi je da napreduje ka EU kao samostalna multietnicka i gradjanska drzava,a ovih ostalih da CG postane druga srpska drzava.

Andjela

,,Stvorili uslovi,, cekaj da Dritan dodje do Twitera i on to socno obradi u cemo ni Becic ne zaostaje!

Đpoko Orlandić

@Andjela Kada pominjete Dritana nije mi jasno što on traži tu. Nije mu tu mjesto. Njegovo prisustvo je šamar Krivokapiću. Naime, četnik se postavlja kao kontrolor tzv premijera.

Andjela

@Đpoko Orlandić , Gospodine Orlandicu ni meni ali misli da je bitan,sto ne pogleda u oci Djukanovica nego vrti ocima u prazno a oci su ogledalo duse!

Marina

@Andjela Becic je ISTO sto i ostala dvojica a i ciljela vladajuca garnitura. Razlika je samo u tome sto je lukav i pritajen i sto misli da je zato mudar i da uspijeva da prevari narod. Mozda je zbog te svoje lukavosti i gori od ostalih u karakternom smislu,ako ima kud.

Snjeg

@Mita Hoce ako budu imali kvorum.A to ce utvrditi ustavni sud .A sto se tice generala nece jer mora da se sastane savjet .A o ambasadorima ce se tek razgovarati to im vjerovatno nece potpisati.

Todor Komita

Sefu Apostola je susret sa nasim Precednikom nakon preuzimanja uzdi Vlade trebao biti prvi i apsolutni prioritet. Bi ce da ni danas nije mnogo naucio. Slijedi sledece Milovo nepodpisivanje nedrzavnog akta, svejedeno kojeg. Aleksa&Dritan su ocito rodjeni za statiste.

europeac

Milo predšedniče, hajde da nam rečeš makar malo šta bi na druženja sa trojnim paktom? PLEASE. E VIVA MONTENEGRO

Crni panter

Drugim rijecima: Nova vlast je shvatila da treba raditi ispoštovati zakon i zakonske procedure da nebi se više desilo da im gdin Djukanovic drži predavanja oko njihovog neznanja oko procedura i zakona.

Bosanac

Normalno da je najvećim dijelom isprazno kad je Predsjednik Crne Gore došao na poziv za priču o kohabitaciji, relacijama unutar izvršne i o zakonodavnoj vlasti, a diletanti se najvećim dijelom pokušavali šaltati na priču partijskih čelnika ne bi li se nekako izvukli iz klupka u koji su se zapetljali