11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić DPS-u: Sa nama, gospodo, nema pregovora i trgovine

Politika

Comments 10

Krivokapić DPS-u: Sa nama, gospodo, nema pregovora i trgovine

Autor: Antena M

  • Viber

Svojim nepotpisanim saopštenjem, kako i priliči DPS-u, vječitim kukavicama lične politike koju čak i oni odbacuju, u blijedom pokušaju odbrane onoga što je neodbranjivo, politike koju je svijet vidio i koju na ovim prostorima pamte svi, DPS uzalud pokušava da spere svoju ratnu prošlost intrigarenjem po biografijama ljudi koji Crnoj Gori ne duguju ništa, a kojima DPS duguje sve, poručio je premijer Zdravko Krivokapić.

"Jasno je da gospoda iz DPS-a sama ne vjeruje u ono što su usvojili. Skupština Crne Gore već je 2009. usvojila Deklaraciju o prihvatanju rezolucije Evropskog parlamenta u kojoj se osuđuje masovni zločin u Srebrenici počinjen 1995 godine. Jedino što je postalo očigledno je da savjest DPS-a, i gospodina koji se krije iza nepotpisanog saopštenja svoje partije, nije mirna. Kao što je očigledno i da isti ni sami ne vjeruju u sadržaj toga teksta, pa hoće da im aktuelna vlast umiri savjest i spasava političku čast.

Sa nama gospodo nema pregovora i nema trgovine ni sa jednom jedinom žrtvom, nastalom upravo vašom politikom 90-tih", navodi on.

Što se tiče navoda da glorifikuje Vučića i njegove podvige prema Srebrenici, Krivokaić odgovara ovako:

"Poklonjenje žrtvama nije glorifikacija. Vi bi, gospodo iz DPS-a trebalo da se izvinite porodicama žrtava jer ste opet i opet pokazali da vam je političko važnije od državničkog držanja, da vam je populizam preči od mirnog počivanja srebreničkih žrtava i mira koji njihove porodice nalaze boreći se da nastave život bez najvoljenijih.
Potpisali se ili ne, svako vaše saopštenje, gospodo iz DPS-a, rukopis je i rukodjelo vašeg šefa pa mu još ovim odgovaram: Dokazi o tridesetogodišnjem radu nose prvo njegovo ime, pa onda redom jasna imena i prezimena. Svi ti dokazi biće dostavljeni i do detalja ispitani pred reformisanim i slobodnim institucijama od kojih se nećete moći sakriti nijednim saopštenjem.

Ostale kvalifikacije stavljam vama na Obraz, vama priliče, ne meni, niti ikome iz nove vlasti", poručuje premijer.

Komentari (10)

POŠALJI KOMENTAR

Marina

@Andrea Tih najpodmuklijih i najpokvarenijih ima među ove tri koalicije i 150 partija u njima,koliko i clanova.A ko je od njih NAJ , to je mrtva trka !!!

Andrea

Zasto niko od novinara Rukoljuba ne pita da li priznaje genocid u Srebrenici? Ovo je najpodmukliji i najpokvareniji covjek na politickoj sceni! Zasto ga ne pitate da li je on na fotografiji na kojoj je i Mandic 90-tih u Dubrovniku?

Orlov krš

Ti misliš da možeš trgovati Crnom Gorom i ponižavati je ,ali si se prevario! I moćniji su udarali na Crnu Goru,pa nije prošlo! I na kraju klerofašista optužuje patriote za fašizam pozivajući se na obraz! Crnoga li obraza!