11 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krivokapić DPS-u: Sa nama, gospodo, nema pregovora i trgovine

Autor: Antena M

  • viber

Radivoje

Nisam znao da nam je presjednik kukavica. Žnogo toga mu je ruznog i mozda ima smisla ali da je kukavica.....

Senad

Apostol na kraju svog obraćanja DPS stranci spominje OBRAZ iz čega zakjučujem da je Krivokapić BEZOBRAZan kada priča o OBRAZU kleroposrbica koji TEMELJITO ruše C.G.Pored toga Apostol govori o MAS ZLOČINU i OPET negira GENOCID.NA kraju interesuje me je li ovo GRATIS obraćanje javnosti ili KOŠTA?

Legenda

Dali ćeš osuditi ove Popove i ovo što se dešava u tzv Srpskim manastirima Crne Gore.Evo da ti vidimo obraz.Da li ga imaš.Pošto nema trgovine ti si Božji čovjek.Pa osudi te iz manastira što im ruke culjivaš.Pih a što su radili prije toga jojjjj

Senad

@Legenda Apostol krije NEŠTO pod maskom što bi trebalo da bude OBRAZ ali očigledno NIJE i vjerovatno predstavlja NON OBRAZ...

plunjaš

Tako izgleda to njihovo pomirenje, o kojem pričaju bez prestanka : "sa nama nema pregovora i kompromisa". Više je rekao time ono što nije htio nego sve ostalo što je htio. Pametnome dosta.

Kemo

Crnogorci se sve bolje organizuju u Crnoj Gori i Diaspori opuhace vas Krivokapicu i bice koda vas nikad nije ni bilo to vise ne zavisi od DPS ko posljedica njihove neodlucnosti ste i dosli na vlast

JF

Ovaj ne zna gdje udara. Cetnik mjenja dlaku,ali ne i cud! Svi su te vec ukapirali i prvovalili ti si onaj koji ne vjeruje u svoje rijeci to si vec bezbroj puta dokazao. Svi u regionu i sire EU i Nato su upoznati sa tvojim mentalnim sklopom. Neka ti je bog na pomoci.

Orlov krš

Ti misliš da možeš trgovati Crnom Gorom i ponižavati je ,ali si se prevario! I moćniji su udarali na Crnu Goru,pa nije prošlo! I na kraju klerofašista optužuje patriote za fašizam pozivajući se na obraz! Crnoga li obraza!

Andrea

Zasto niko od novinara Rukoljuba ne pita da li priznaje genocid u Srebrenici? Ovo je najpodmukliji i najpokvareniji covjek na politickoj sceni! Zasto ga ne pitate da li je on na fotografiji na kojoj je i Mandic 90-tih u Dubrovniku?

Marina

@Andrea Tih najpodmuklijih i najpokvarenijih ima među ove tri koalicije i 150 partija u njima,koliko i clanova.A ko je od njih NAJ , to je mrtva trka !!!