17 °

max 17 ° / min 6 °

Petak

19.04.

17° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bratić hospitalizovana u Bugarskoj

Politika

Comments 11

Bratić hospitalizovana u Bugarskoj

Autor: Antena M

  • Viber

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić zbog pogoršanog zdravstvenog stanja neće prisustovati sjednici Skupštine gdje je trebalo da odgovara na poslanička pitanja, kazao je na početku sjednice predsjednik Parlamenta Aleksa Bečić.

On je naveo da je ona, kako je navedeno u dopisu, tokom posjete Bugarskoj 27. jula hospitalizovana u toj državi gdje se još nalazi.

Bečić je rekao da je Bratić u dopisu Skupštini navela da je hospitalizovana u Bugarskoj gdje je otputovala u zvaničnu posjetu.

On je dodao da je Bratić u Bugarsku otišla u ponedjeljak, a da je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja od utorka hospitalizovana.

Bratić je danas trebalo da odgovara na poslanička pitanja.

Bečić je saopštio da je resorno Ministarstvo dostavilo odgovore na pitanja poslanika.

Takođe, Bratić je trebalo sjutra da se pojavi na zakazanom kontrolnom saslušanju pred nadležnim Odborom koje je zatražio poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović.

Državna sekretarka u resoru Bratić Milica Kadović, u dopisu Šehoviću, navela je da Bratićka neće moći da dođe.

"Predviđeno trajanje posjete bilo je do 28. jula. Međutim, usljed pogoršanja zdravstvenog stanja ministarke delegacija će biti prinuđena da odloži povratak u Crnu Goru", precizirala je Kadović.

Predloženo je da se saslušanje održi u nekom narednom terminu.

Premijer Zdravko Krivokapić je rekao da se dešava to da se na ministarku prosvjete vrši pritisak sa svake moguće strane.

"Ne može svako da izdrži taj pritisak, i zato završavamo po bolnicama i na infuzijama. Da, da, to je istina živa. I nije to samo ona, nego mnogi od nas, ali vi to ne želite da vidite", rekao je Krivokapić.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

dv

Saznanje da je predata peticija za oduzimanje cg državljanstva automatski je stavljena dijareja na mlazni pogon....vrhunska propulzija! A jeli zdravstveno osigurana vip čet dama za vrijeme bugarskog izleta?

Lada

Nadam se da je to najava njezinoga političkog kraja.