13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Naravno da neću doći na sjutrašnje saslušanje

Politika

Comments 6

Krivokapić: Naravno da neću doći na sjutrašnje saslušanje

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je, odgovarajući na pitanja novinara nakon premijerskog sata da neće doći na sjutrašnje saslušanje Odbora za bezbjednost i odbranu.

"Naravno da neću doći. Ja sam rekao da imam informaciju, nisam rekao da je ona 100 odsto tačna, a izvor je pouzdan, a kada je izvor pouzdan, onda je vrlo vjerovatno da je tačna. Neka svako radi svoj posao, ja sam rekao vrlo jasno i precizno sve. Sve građane treba da zabrinjava to što neko na taj način tretira premijera", naveo je on i dodao da time ne pokazuje nepoštovanje prema Skupštini i poslanicima.

On je kazao da ništa ne radi tajno i uvjek je transparentan.

"Poštujem svakog poslanika i svaki odbor. Uvijek ću se odazvati na sve, ali ako bi tako radili ja se ne bih vadio iz tužilaštva i ispitnih mjesta,
" dodao je on.

Krivokapić je istakao da se bez pravde i zadovoljenja pravde ne može krenuti dalje.

"Svi plodovi se kupe tokom jeseni. Nadam se da će tako biti i ovog puta. Ovo je trenutak kada se nešto istorijski u Crnoj Gori desilo. Ako to ne iskoristimo to će biti samo san", dodao je on.


Neću dati ostavku zato što oni to žele

Krivokapić je saopštio da je u sve ovo ušao kao slobodan građanin.

"Ja sam ovdje ušao kao slobodan građanin koji je želio da odbrani najveće svetinje. Ušao sam srcem, a ne politikom niti partijskim pripadanjem", kazao je i kratko se osvrnuo na najavljene proteste DF-a ukoliko ostane na funkciji premijera.

"Gdje ste vidjeli da pozicija napušta parlament i protestuje. Neću dati ostavku kao što oni žele. DPS treba da dozivi reinženjering, njihov duh je vidljiv na svakom koraku. Oni treba da se promijene i tom promjenom dopinesu Crnoj Gori. Ako ne mozemo naći jedinstvo onda sa nama nešto nije u redu. Crna Gora niti je građanska, niti je još uvijek demokratska", kazao je on.

Ponovio je da imaju 100 odsto podrške međunarodne zajednice, te dodao da Crna Gora treba da bude uređena država gdje će da dominira vladavina prava. 

"Mjera Crne GOre je pravda. Imaćemo uskoro ekonomski i finansijski preporod. Želimo da do 2022. godine pretvorimo Crnu Goru u najveće gradiliste" rekao je on.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Kuzman Franc

Nema nas gradana Crne Gore da se skupimo i da te oceramo,zastide nas sviju i ovu nasu Druavu

Miqo

Dosha bi ti zdravinjo da ima nas. No nas nema ka nas i nebilo kakvi smo. Mi te placamo takvog nikakvog radnika. Ali te mi placamo. Da nas ima, pa svi na protest, svi pred vladu. Pa bi ti sam doshao.

JovoZ

Ovaj je kao Dodik - sve radi da sruši svoju državu. Nije uopšte naivan, koliko goj (haha) izgledao blentav, on je godinama za ovo pripreman.