19 °

max 28 ° / min 18 °

Srijeda

25.05.

28° / 18°

Četvrtak

26.05.

28° / 18°

Petak

27.05.

29° / 18°

Subota

28.05.

29° / 19°

Nedjelja

29.05.

26° / 14°

Ponedjeljak

30.05.

17° / 13°

Utorak

31.05.

22° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Abazoviću, sa DPS-om ćete ipak morati civilizovano i argumentovano

Politika

Comments 2

Nikolić: Abazoviću, sa DPS-om ćete ipak morati civilizovano i argumentovano

Autor: Mia Zeković

  • Viber

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, kao političar koji ima ambicije da bude moderan evropski lider, morao bi da obrati pažnju na autoritarne crte ličnosti koje je ispoljio u večerašnjoj emisiji "Okvir" kada je, u maniru na kom bi mu pozavidjeli lideri DF i pogotovo Demokrata, donosio presude o pojedincima prije nadležnih državnih organa, pozivajući se pritom na navodne podatke i papire u koje je imao uvid kao koordinator službi bezbjednosti, navodi portparol i poslanik DPS-a Miloš Nikolić.

"Gospodine Abazoviću, toplo Vam preporučujemo da ne zalazite na teren zloupotrebe službenog položaja, da stanete iza svojih riječi i date doprinos daljoj izgradnji vladavine prava u Crnoj Gori", poručuje on. 

"Na kraju, skrećemo Vam pažnju da vodite računa o tome kako komunicirate, sa pojedincima ili sa Demokratskom partijom socijalista u cjelini, jer iako ste skloni teatralnom nastupu, sa nama ćete ipak morati, civilizovano i argumentovano", zaključuje Nikolić u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

BELVEDER

DPS u liku mladih i perspektivnih političara kao što su Živković, Papović, Nikolići, Vukovićka, Rakočević,... ne treba da dozvoli Abazoviću da ih uči demokratiji, po cijeni da propadne i ova manjinska vlada u najavi. Ovo je njemu slamka spasa!

JF

Nekaga jos malo pas koji laje ne ujeda!