13 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić predložio smjenu Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije

Politika

Comments 9

Krivokapić predložio smjenu Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije

Izvor: rtnk

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada Crne Gore na današnjoj telefonskoj sjednici, glasaće o predlogu premijera Zdravka Krivokapića o smjeni potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije, potvrđeno je Radio Televiziji Nikšić.

Obzirom da Krivokapića podržava većina ministara u Vladi, realno je očekivati da će ovaj predlog biti izglasan na današnjoj sjednici Vlade.

Nacionalni savjet na čijem je čelu Abazović formiran je 17. decembra 2020. godine, a za njegove članove su izabrani dr Milan Popović, Milojko Spajić, Stevo Muk, a za šefa Stručnog tima Vanja Ćalović Marković.

 
 

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

@@@@

Ja mislim da ovi iz Beograda sto su tajno pokriveni pancircebetom usli u kabinet Krivokapica da su to PORFILIJE,JOANIKIJE I MOZDA NOVAK DJOKOVIC.Dosli su da svojen ekspertskim stavovima spase Crnu Goru od napretka i vrate je u Predkosovski period ,mada ne shvatajte ovo zdravo za gotovo.

Orlov krš

Sve je ovo Ura zaslužila podrškom klerofašističkoj vlasti,koja je dovela do sunovrata Crne Gore! Kokotio se do skoro pored Krivokapića i falio uspjesima Vlade! Što god se desilo dalje,oni su glavni krivac za svo zlo koje nas je snašlo!

Legenda

E moj Dritane,Morina vidiš što si CG napravio zbog koalicije neprirodne četnicima,dok si na vrijeme mučite te četnike,i stavite normalne ljude koji nijesu četnici,iz Crnogorskog bloka,ima tu i poštenih Srba ali mač ove,ovo je zlo Crne Gore,muči Vukšića da ne ne prodješ ko Đinđić previše vjeruješ č